![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Alıntı:
![]() Hani şöyle yakınlarda bir yerde olsaydınız da en azından çit dibinden arada sırada bahçenizi gözetleseydik ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
Alıntı:
Montaigne nın bir denemesinde bir çiftlikte bir kadın yeni doğan buzağıyı kucağına alıp gezdiriyor ve alışkanlık yapıp hergün gezdirmeye devam ediyor buzağı koca boğa oluyor ve hanımefendi boğayı gezdirmeye devam ediyor... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Dolu en cok hosta gibi büyük yaprakli bitkilere zarar verdi, yapraklari delik desik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Doludan sarsilmasina ragmen jineopcugumun iberisleri morlu beyazli acti. Bugüne kadar neden yetistirmemisim bilmiyorum. Beni bu cicekle tanistirdigin icin tesekkürler arkadasim. Nemophylalarim ne yazik ki dolunun agirligini tasiyamadi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzellikten de bunca yil nasil uzak kalmisim... Ama kisin nasil korurum bilemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Vee günlerdir süren bekleyisim sona erdi... Merak edilen cicek mis kokulu bir hanimeli cikti. Yasasin artik bahce kapisindan girerken de misler gibi kokacak!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Dolulardan sonra moralim bozulunca uzun zaman bahcemi resimlemedim. Bu arada cekip yayinlamadigim resimler olduunu farkettim. Bu günlerde birkac tane daha cektim. Daha toparlama islerim bitmedi ama bahce kendini toparlamaya basladi. Umarim tekrar dolu yagmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Gaura celiklerim ciceklendi ama köklenip köklenmedigine bakmaya korkuyorum. Bir saksidaki celiklerde minik kök olusumlari farkedince topraga aktardim. Bakalim sonuc basarili olacak mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Iberislerin cicekleri bitti tohum olusumunu bekliyorum. Umarim tohum toplayabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Hatmilerin gösteri zamani... Bahcelerde acmis rengârenk hatmileri görmenizi isterdim. Phlox`lar bu yil her zamankinden daha cok ve boylari daha uzun. Demek ki yagmuru cok seviyor. Manolyam da tomurcukta ücüncü kez cicek acmaya hazirlaniyor. Düzenleyen ciceksever70 : 26-07-2012 saat 20:55 Neden: resim ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Neyse ki resimlerde yapraklarin delik desikligi cikmiyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Fotograf makinesini degistirdim dogru ayari bulmaya calisiyorum kusura bakmayin. Makinede cekmeden ayarlaniyor mu simdi ona bakacagim. Lupinler doluda kirildi ancak yine de bir tanesi inatla ücüncü ciceklenmesini gerceklestirdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|