![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Pazar günü bahçeye giderken fotoğraf makinamı aldım ama içine hafıza kartını takmayı unutmuşum Makinanın kendi hafızası da ancak 4 fotoğraf alabiliyor. İşte o 4 foto.Sevgili Fatma sunay dan mürver çiçeği reçeli tarifinide aldık ama fazla çiçek yok ki reçel yapalım. ![]() Çokda hoş bir kokusu var mürver çiçeğinin. ![]() Katırtırnağıda bu yıl irice güzel açmış. ![]() Ve imdatttttt bahçeyi salyangozlar bastı. İrili ufaklı .İnanılmaz çoklar. Yüzlercesi bir yerde. Nasıl kurtulacağız. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Gerçi aynı şeyi ben kaç kere yaptım söylemem. ![]() Bu aralar kokulu çiçekleri listeliyordum. Mürver çiçeğini hiç bilmiyorum, kokusu neye benziyor? Salyangoz konusunda en deneyimli olan sevgil Kiraz. Onun başlığına göz at istersen. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu ara fotoğraf makinası ile başım dertte, bu seferde içindekileri aktarmadan all delete yapıvermişim Azcık üzüldüm ama elden ne gelir. Sevgili Bahar ve Periş daha güzelleri sizin olsun. Güzel temennilere aminnn diyorum. Sağolun. Sevgili Kiraz mürver çok güzel bir ağaç. Formu da çok hoşuma gidiyor benim. Salyangozlara bugün kibar davranamayacağım, sümüklü böcek diyeceğim. Gül hatmilerin yapraklarını bir güzel yemişler. Sanırım elle toplamak yoluna gideceğim ben de. Zaten gördükçe topluyordum. Canlı öldürmek pek hoşuma gitmiyor ama napalım ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|