![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu da benim ağacım. ![]() Bu bitkinin adını bimiyorum ama rengi çok hoş. Büyük şelale havuzunun kenarında hoş bir görüntüsü oldu. ![]() Sevgili Hercai menekşe , arılar poz vermeyi pek sevmiyor. Keşke poz verselerdi de diğer ayağındakini ve vücuduna bulaşanları da görebilseydin. Beni izlemeye devam et Sn. Mandalinci havuz boşaltılabiliyor evet. Tahliyesi var. Ama arada kova ve bilek gücüde işe karışıyor ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kimbilir, daha nelere dikkatimizi cekeceksiniz. Her bir kareniz cezbediyor beni. Ve sizi izlemeye devam edeceğim ben de ![]() Düzenleyen cemo : 12-05-2011 saat 11:35 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hercai menekşecim, bahçemizde bir sürü şifalı ot varda haberim yok. Sağolasın. Sen de bu ara arıları sıkı takibe al, bak neler göreceksin. ![]() Sevgili Satı Uğurtan arıyı uzaktan çektim aslında. Fotoğraftan kırpma yolu ile büyüttüm. Arılar bir çiçekte ancak 1-2 saniye duruyor. Yakalamak çok zor gerçekten. Bu yükü ağır olduğu için daha ağır hareket ediyordu , uzaktanda olsa yakaladım onu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ajuga (mayasıl otu). |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu bitkinin adını bimiyorum ama rengi çok hoş. Büyük şelale havuzunun kenarında hoş bir görüntüsü oldu. Eklenti 211180 füsunANK, bu bitkiyi bende çok seviyorum bendede var adı ajuga, havuzunuz çok güzel küçük ama oldukça hoş ve güzel duruyor, arıyı bu kadar yakından yakalayıp, fotoğrafını çekmek büyük bir beceri ister, elinize emeğinize sağlık. |
|
|
|
![]() |
|
|