![]() |
|
![]() |
#781 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Herşey o kadar güzel ki... Ben böyle her güzellik karşısında iki elimi birbirine kavuşturur yakın gözlüğümün üzerinden tavana bakaaar, ne desem ki diye düşünürüm. Sonuçta karar: Ne diyeyim herşeeey çok güzel, mükemmeel diyebiliyorum işte. MAŞALLAH. Galatasaraylı güller sanırım minyatür gül. Peki onların bakımı için ne yapıyorsunuz da öyle maşallahları var. Benim minyatür güllerimde yaprak kalmadı zira. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Ağaç Dostu
|
Galatasaraylı güller evdeki minyatür güllerdi. Evde bozulmaya başlayınca bahçeye aktardık. Özel bir bakım yapmadık, yapmıyoruz da. Üzerindeki solmuş çiçekleri kesiyoruz, suyunu veriyoruz o kadar. Bitkileri anlamak pek kolay olmuyor YeniGine, bazen çok özen göstermek de işe yaramıyor. Bitkinin kendi doğası, dünyası ve duygusu etken sanırım . Aynen insanda ki gibi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Ağaç Dostu
|
İkiniz el ele verdiniz mi... ![]() Gilan bu günlerde kayıp. Bilgi biriktiriyor. Başımıza bir sürü iş açacak gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Ağaç Dostu
|
Aslında buradayım ama biraz sessiz kaldım bu aralar. ![]() ![]() Sevgili Tura, çok yakında geliyor başınıza yeni işler! ![]() Sevgili füsunAnk, süper bir balkon bu. ![]() Bu arada petunyalar da seni çok seviyor. ![]() Biraz çalı gibi iri ve yeşil bir şeyler eklememiz iyi olur bence. Balkonun tam şeklini, ölçülerini ve güneş durumunu bekliyorum. İster hemen, ister seneye. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Ağaç Dostu
|
FüsunANK bahçeniz çok daha güzel... Fakat tabii o ufacık balkon da çok güzel... Ellerinize sağlık. Düzenleyen YeniGine : 25-07-2012 saat 02:56 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili fusün güzeller güzeli bahçeni sevdiğim gibi bahçende mutlu mesut yaşayan kuşlarını vede sevimli salyangozlarını da seviyorum... bahçe mest etmeye devam ediyor allah nazardan saklasın .. bu günlerde yaşanan kavurucu sıcak umarım bahçeni etkilememiştir. ayrıca balkonda renkleri ile enfes görünen sardunyalarınada bayıldım... ellerin dert görmesin ... ibibik kuşu harika ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2010
|
SEvgili füsunank bahçeniz çok güzel.Hem sıcak hem etkileyici bir o kadarda sahici her karesi.İnsanın hiç yabancılık çekesi gelmiyor.Kendinden bir parça imiş hissini verdiği için olabilirmi aceba? Bahçenizde, siz ve aileniz çook mutlu ve sağlıklı yaşayın olurmu? Haa bide unutmadan bi soru yönelteyim size; 755. mesajınızda, sarı kırmızı olan güller var ya hani Galatasaraylı olduğunuzu aleni yazdığınız mesaj. (Bende Fenerliyim) İşte o güllerin hemen altında kırmızı renkli ince selvi boylu olan o çiçeğin adını öğrenebilirmiyim lütfen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Ağaç Dostu
|
Sn.Turaç, Galatasaraylı çiçeğin altındaki kırmızı çiçeğin adı ateş çiçeği. Diğer sorduğunuz,3ncü sıradaki çiçeği anlayamadım. Tekrar deneyelim şansımızı, isterseniz fotosunu koyun buraya daha kolay olur belki. Ailem ve benim için olan güzel dilekleriniz için kocaman bir "amiiiinnn" diyorum. Sizde mutlu, neşeli, sağlıklı yaşayın inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili füsun bahçeyi özlemişim bayram şekerleri bunlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili FüsunANK hoşgelmişsiniz; bahçeniz hâlâ güzellikleri ile devam ediyor. Tavşan çok güzel; demek ki o da güzel bahçeden anlıyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili Füsun, menekşelerin mi çok güzel saksıların mı karar veremedim. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Ağaç Dostu
|
Sudenurcum, orası şimdi boş. Oradaki petunyalar olmadı bu sene. Saksılardakilerse hala çılgınca açıyorlar maşallah. Petunyalar söküldü yerine bir şey dikilmedi , bahara artık. Sudenaz'ı öperim, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Biz de öpüyoruz gönülden.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Ağaç Dostu
|
Uzun zaman sonra bu hafta bahçedeydik. Bir vukuat var mı diye kontrole gittik. Hava yazdan kalma bir gündü sanki. Gelişmeleri fotoğrafladım. Bahar çiçekleri göz vermiş hatta tomurcuk vermiş ![]() ![]() Ebegümeci vardı bir çok yerde ![]() Geçen yazdan kalan aslan ağızlarının bir kısmı donmamış. Eğer bundan sonra donmazsa baharda çiçeklenir ![]() Menekşelerde iyi durumda. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Hoş geldiniz.Sizin başlığınızı görünce çok sevindim.Hatırlatmak istemem gerçi yazmıştım ama tekrar başınız sağolsun. Allah sizlere geride kalanlarınıza uzun ömürler versin.Bahçeniz şenlenmeye başlamış çok güzel.Hem kafanız dağılır.Sevgi ve Saygılar.Sağlıcakla kalın.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2012
|
Geç keşfettiğim bir sayfa. Neden daha önceden görmedim? Geç olsa da, sayfanızı çok beğendim, bahçeniz harika. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Bu site bir derya deniz Füsun hanım bu sayfayı o kadar geç farketmişim ki üstelik de Ankara ve de Gölbaşılı bir üye olarak kızdım kendime. Tanıttığınız kır çiçeklerinin tamamına karşı içimde öyle büyük bir özlem var ki çok uzun zamandır görmüyorum tanıdık hiç bir dost, sayenizde gördüm çok teşekkür ederim size, bir nebze olsun özlem giderdim. Malesef çok hızlı gelişti Gölbaşı küçükken gezdiğim kırlar tepeler hep etrafı çevrili sitelere, villalara dönüştü. Neyse, Baharla birlikte bahçeniz de yeni güzelliklerle yeni hayatlara can vererek uyanacak bizler de takipte olacağız. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili FüsunANK; hoşgelmişsiniz sizi tekrar bahçenizde gördüğüme sevindim. İnşallah baharla birlikte bahçenizin güzel yeni fotoğraflarını hep birlikte görürüz. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|