![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
peta
Giriş Tarihi: 08-06-2006
|
![]() Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Bu forumlarda aradıklarımı bulmakta zorlanıyorum. Mesela bahsettiğin başlığı ben hiç görmedim bile |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mesaj sayınıza bakarak forum kullanımında göreceli olarak deneyimsiz olduğunuzu düşünüyorum. Bundan mütevellit, forumda arama yapmayı bilememeniz ihtimaline binaen aşağıdaki şekilde yardımcı olmak isterim: Bu satırda koyu renkli ve altı çizili olan yere tıklarsanız TURUNÇGİL YETİŞTİRİCİLİĞİ başlığına ulaşacaksınız. Bundan sonrası için de, forum sayfalarının en üst kısmındaki menü satırının sağdan üçüncü sırasındaki ARAMA menüsünü tıklayıp ilgili yerlere merak ettiğiniz (örneğin buradaki mesajınızda sorduğunuz anahtar kelimeleri) yazarak arama yaparak arama konunuz hakkında forumda verilmiş olan bilgiyi etraflıca inceleyebilirsiniz. Forumda arama yapmak vb gibi diğer forum kullanım yöntemleri için de şuraya tıklayınız.... Orada da Forum Kullanım Kılavuzu'nu bulacaksınız. Forumumuzda keyifli, aktif ve bol yeşil günler geçirmeniz dileklerimle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
peta
Giriş Tarihi: 08-06-2006
|
[QUOTE=lerdemir;107404]Mesaj sayınıza bakarak forum kullanımında göreceli olarak deneyimsiz olduğunuzu düşünüyorum. Bundan mütevellit, forumda arama yapmayı bilememeniz ihtimaline binaen aşağıdaki şekilde yardımcı olmak isterim: Sayın lerdemir cevabınız ve yardımınız için öncelikle teşekkürler. Çok haklısınız.Mesela cevabınızı daha henüz bu gün gördüm. Bahsettiğiniz adreslere girip inceledim . Limon çekirdeklerimden çıkan fide konusunda da kendimce yanıtı buldum. Benim turunç (aslında limon ama sizler turunç diyorsunuz) fidem hiç çiçeklenmedi. Bu da herhalde meyve oluşturacak olgunlukta değil anlamına gelir. Yine turunç yetiştiriciliği başlığında gördüğüm budamayı da fide üzerinde denemeye karar verdim . Limon çekirdeğinden bir kaç üretim daha elde ettim. 1,5 yıllık olanında deneme yapmaya da böylece karar verdim. Düzenleyen peta : 31-05-2007 saat 17:20 Neden: türkçeyi doğru kullanma |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Hadi bakalım peta, Hayırlısı olsun; ![]() Budama öncesi, sırası ve sonrasında da işlemlerinizi/uygulamalarınızı fotoğraflayabilme imkanınız olursa, bu başlıkta sergilemenizi rica ederim. Görelim, uzmanlarımıza da danışalım, bakalım neyi nasıl yapmalıyız, neyi yanlış yapıyoruz? Gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyoruz peta... NOT: Mesaj yazmış olduğunuz bir konuya bir üyemiz tarafından mesaj yazıldığı anda otomatik bir mail ile haberdar edilmek isterseniz iki yöntem izleyebilirsiniz: 1 Konuya mesaj yazma anında, henüz gönder tuşuna basmadan önce: Öncelikle mesajı "hızlı cevap" bölümünden değil, mevcut mesajların en sonuncusundan sonra hemen sol alttaki "Konuyu yanıtla" tuşuna basarak yazmalısınız. Mesaj yazma alanının altındaki "Ek Seçenekler" bölümünde "Konu Aboneliği:Bildiri Tipi" ni seçersiniz; ve tüm yeni mesajlarda e posta ile haberdar edilirsiniz. 2 Daha önce yazmış olduğunuz bir mesaj üzerinden: Kendi mesajınızın hemen altındaki düzelt tuşuna basıp az önce belirttiğim bildiri tipi kısmında değişiklik yaparak değişiklikleri kaydederek gerekli düzeltmeyi yapar ve o konuya aboneliğinizi başlatabilirsiniz. İyi günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
budama, limon ağacı, saksi limon |
|
|