agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları > Turunçgiller
(https)




Beğeni Düzeni237Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-02-2009, 18:54   #11
Ağaç Dostu
 
Buket Aknar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-03-2007
Şehir: Girne KKTC
Mesajlar: 2,471
Galeri: 53
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ahmeter Mesajı Göster
İki şekilde Bergamutlu çay güzel oluyor
1-reçel yapılırken rendelenen kabuktan çıkan inçe tanelerin kurutulduktan sonra çaylan harmanladıktan sonra demlenmesi
2-Kurutulan bergamut kabuğunun çay içmezden evvel bardağa konulması
Limonataya uygulacağım Hepimizin ağzımızın tadı yerinde olsun temennisi ile

Ben hemen bergamut bulayım yoksa ağız tadı ile çay içemeyeceğim. Son zamanlarda Twinings Earl Grey veya Lipton Earl Grey çay alıyorum ( sözde bergamutlu imiş ) ama bergamut tadına bir türlü ulaşamadım. En iyisi kendim yapayım.

Limonatada da kullanılmasını kesinlikle tavsiye ediyorum. Limonatanın kokusunu o kadar güzelleştiriyor ki. Ben limonata yaparken bulamadığım için kullanamadım.

pria beğendi.
Buket Aknar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025