agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Alışveriş > Tohum Satış
(https)




Beğeni Düzeni130Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-09-2021, 20:18   #7
Ağaç Dostu.
 
mahon67's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-11-2007
Şehir: Karabük -- Ankara
Mesajlar: 873
nadir, koleksiyonluk fasulye çeşitleri

Not; 1,2,3,4,5,7 ve 11 numaralı çeşitler ; balmumu fasulyeler olarak bilinir. Bunlar çok erken aşamada taze olarak tüketilebilir; bu aşamada içi dolu çıt çıt kırılabilen kılçıksız yapıdadırlar. geç kaldığınızda aşırı sert bir kabuk oluştururlar ve artık sadece kuru olarak tüketilebilirler. yani bunları bamya gibi takip etmeniz gerekir

1) Magpie bean (oturak);


2) Edogava Zurunacki (oturak);

3) Painted pony (oturak);


4) Lavanta (oturak);

5) Appaloosa bean (oturak);


6) Soldier bean (oturak);

7) Davil's fin precoce (oturak);


8) Anto nearly round (sırık) ( Kuru tüketim)


9) İnka ala fasulye (yarı sırık)

10) Madagaskar kırmızı inci (yarı sırık) ( Kuru tüketim)

11) Cherokee trail of tears (sırık) ( Taze ve kuru tüketim)

12) Lab lab (sümbül fasulye) (sırık) ( Taze tüketim)

13) Kırmızı ipek fasulye (sırık) ( Taze ve kuru tüketim)

14) Good mother (sırık) ( Kuru tüketim)

15) Sütlü kahve (sırık) ( Kuru tüketim)

16) Poletschka (sırık) ( Kuru tüketim)

Not: Çeşitlere ait fotolar aşağıda.

Eklenen Resimler
     

Düzenleyen mahon67 : 16-09-2025 saat 01:48
mahon67 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
atalık tohum, doğal tohum, geleneksel tohum, sebze tohumu, yerli tohum


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Kapalı
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025