View Single Post
Eski 12-09-2010, 12:09   #11
mahon67
Ağaç Dostu.
 
mahon67's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-11-2007
Şehir: Karabük -- Ankara
Mesajlar: 870
Dikenli domates sote

Tohumları fazla olması sebebiyle dikenli domatesin çiğ olarak tüketilmesi tercih edilmeyebilir. Ancak yağda hafif sotelenen dikenli domates çok daha lezzetli oluyor.

Dikenli domatesleri elle ortadan ayırıp akan suya tuttuğumuzda tohumlar etinden çok kolay ayrılıyor. Sonra yüksek ateşte 5 dk kadar soteleyip üzerine az limon sıkılırsa oldukça lezzetli oluyor. İster direk yemek olarak tüketebilir; ya da sos amaçlı kullanabilirsiniz.

Eklenen Resimler
     
mahon67 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön