![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
/
Giriş Tarihi: 05-02-2008
|
Biraz abartırsak, büyümeleri neredeyse gözle görülecek gibi ![]() yapraklarını taze yediğinizde ağızda çaydaki gibi bir acılık bırakıyor, kurutulmuş yapraklarını kekik yapar gibi çay yaptığınızda, kokusu iyi değil gibi, balık kokusu veya soya yağının ısındığında çıkardığı gibi koku veriyor, yemyeşil çayı var tıpkı ısırgan otu çayı renginde. tavsiye: çayını yaparken içine biraz yenibahar ekleyin balık gibi olan kokuyu alıyor. Düzenleyen cagatayyucel : 30-03-2010 saat 12:20 Neden: ek bilgi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün bu bitkinin 50 tohumunu aldım. Yetiştiren arkadaşlar tohum dağıtmayı düşünmediler sanırım. Bir fidesine GG'da 50 lira istenmiş. Gözlerim yaşardı. Şunu bir yetiştireyim de dağıtayım diyorum ![]() Elime geçince eker ve gelişmeleri buradan paylaşırım. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-09-2019
|
Alıntı:
Jiaogulan bitkisini yetiştirebildiniz mi acaba bende çok istiyorum ama temin edemedim. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-02-2010
|
Alıntı:
Sakın yanlış anlamayın ama bu eklediğimiz maddenin bir etkileşime girme olasılığı var mıdır?, araştırmak gerekir diye düşünüyorum. Bazı etken maddeler belirli sıcaklıklarda tepkimeye girerek yaradan çok zarar verebiliyorlar. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|