agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Tıbbi, ıtri, boyar, aromatik bitkiler
(https)




Beğeni Düzeni185Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-08-2011, 08:27   #11
Ağaç Dostu
 
KAPTANzst's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2009
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 2,691
Galeri: 26
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi copur_09 Mesajı Göster
İçinin çekirdeklerini ayırdıktan sonra; çatalla ezin, sonra neyin içine koyacaksanız... Ben diyabetli olduğum için zeytinyağını tercih ediyorum.
Bende diyabet hastasıyım.
Blendırdan geçirip bal ile karıştırdım ve kullandım.Zeytinyağı ile acısı fazla oluyor.
Geçen sene yaptım bu olayı. Şimdi çok şükür %90-95 şikayetlerim azaldı.
Örneğin patlıcan yiyemezdim. Şimdi sıkıntısız yiyorum.
Geçen kışı 2-3 hap ile atlattım.Ondan önceki senelerde kutularca kullanırdım , hemde şiddetli yanmalar olurdu

Diyabetlilerin her gün zaten bir miktar tatlı almaları öneriliyor.

KAPTANzst Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025