agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni140Beğeniler

Sadece okunabilir konu
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-07-2008, 21:45   #1
Ağaç Dostu
 
yakamozsimsek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-09-2007
Şehir: paris
Mesajlar: 282
Kusara bakmayin ama sunu belirtmekte yarar var sizin anladiginiz yuzde yuz organik tarim ilen benimkisi arasinada bir fark oldugu gercek sizin yuzde yuz organik anlayiqsiniz organik tarimin sinirlari yani siniri geçmmeden kimyasallar atilabilir ancak benim yuzde yuz organik tarimimda kimyasallar yoktur .
Henuz tamamini tarcume etmedim ancak suna adim gibi eminimki dunyanin hiç bir bio karisimi bu sekilde bir bitki uzerinde olgunlasamaz bu mantik disidir doganin bize verdiklerini bilmekteyiz dunyanin en hizli buyuyen bitkilerinden bir tanesi isirgan otudurki bu dahi boyle bir seyi basaramz olmaz kusura bakmayin ama bio yasami arastiriniz sonra konusalim kimyasal maddeler siniri geçmedikce evet organiktir ancak yuzde yuz degil.
Birde çevirilerde hata olabilir dediniz buyurun siz tercume ediniz .Hata analizde diyorsaniz kusura bakmayiniz bu bir saçmaliktan oteye geçmez analizi yapan kuruma guvenmiyorsunuzda neye guvenerek bu mali pazarliyorsunuz.

yakamozsimsek Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 28-07-2008, 21:49   #2
Kaybettik...
 
praecox's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-06-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,603
Galeri: 21
Alıntı:
kusura bakmayin ama bio yasami arastiriniz sonra konusalim kimyasal maddeler siniri geçmedikce evet organiktir ancak yuzde yuz degil.
Bunu siz bana mı dediniz?
Alıntı:
Birde çevirilerde hata olabilir dediniz buyurun siz tercume ediniz .Hata analizde diyorsaniz kusura bakmayiniz bu bir saçmaliktan oteye geçmez analizi yapan kuruma guvenmiyorsunuzda neye guvenerek bu mali pazarliyorsunuz.
Ben pazarlamıyorum. ancak sizin gibi konuyu da anlamadan ortalığı velveleye vermiyorum.

Saçmalamıya ve haddinizi aşmıya başladınız.


Saygılar

praecox Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 28-07-2008, 23:11   #3
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Galeri: 106
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi praecox Mesajı Göster
Bunu siz bana mı dediniz?


Ben pazarlamıyorum. ancak sizin gibi konuyu da anlamadan ortalığı velveleye vermiyorum.

Saçmalamıya ve haddinizi aşmıya başladınız.


Saygılar
Sayın praecox;
Bu zat haddin ne olduğunu biliyormu açaba

Lilium Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025