Hiç kimse kusuruma bakmasin benim aldigim bio egitim ile bu sivi gubrenin vermis oldugu verim tamamen ters bu yuzden arastiriyorum aksine ingilizce .Kesinlikle bilmedigim bir dil ama teknolojinin de hakkini vermek lazim.Bilmem insanlar nasil karsilar ama nedense kimse bunlari tercume etme gereksinimi hissetmemis içerisinde kimyasal karisimlar mevcut.Hayret her defasinda allah cc diyenler fiyasko çikti aksine ben yuce rabbime siginarak peygammer efendimizin izinden gitmeye çalisacagim bilim nerede olursa olsun bana getirin.Insanlarin sagligi ile oynamak hiçte hos degil dedim ya delinin biri çikar bu memleket ne deliler çikartmistir ee nede olsa deli yaparmi yapar.Ancak benim ilgilendigim konularin bir taneside organik tarima uygunlugu bu durumda organik tarimda uygulanabilir sanirim.Ancak hele bir hemencevirden ceviri yapayim'da sonra yazarim bir bakalim bio izni varmiymis avrupada. Su an için mali kotuleyemem iyi'de deme luksum yok ama bakacagiz . Su ana kadar yuzde yuz organik olmadigi kesinlesmistir .
Saygilarimla
travaoux paysagist
ibrahim simsek
|