![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
b5a sıvı gübre gerçekten harika ürün, iki aydır salon ve balkon bitkilerime 15 gün ara ile b5a verdim, bitkilerimde gerçekten canlanma, yeni sürgünler ve çiçekler var. Mesela tacca, bakımı zor bir bitki türü, şu anda 4 yeni sürgünü var ve ortasından yaprak veriyor açıkcası umudum yoktu ama şimdi çok güzel, yelken çiçeklerim coştu 4 yapraklı yelkenim bile çiçek açıyor, hele anthurium öyle muhteşem öyle canlı ki çiçek vermeye hazırlanıyor ve bir sürü yeni yaprak, mum çiçekleri sürekli yaprak veriyor ve sayamadığım bir sürü balkon çiçeğim ![]() Teşekkürler Mehmet Bey, Hüseyin Bey ve Bekir Bey. Düzenleyen papatyam : 07-07-2008 saat 08:29 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-07-2007
|
İyi günler Bu konu başlığını uzun süredir takip etmekteyim. Böyle güzel çalışan bir ürün içinde önyargılı olmak istemedim, ama cevap bulamadığım sorular var aklımda. Gübrenin içeriği ile ilgili farklı bilgiler var. Herşeyden önce Pseudomonaslar kesinlikle bir mycoplasma değil. İncelediğim sitelerdede yoğurt kültür bakterisi streptococcus thermophilus ve süt kültürü için kullanılan lactobasillus acidophilus ve helicobacterlerden bahsedilmiş. Yanılıyorsam düzeltin lütfen. Bunlarda mycoplasma değil. Acaba ortada bir kelime yanlışımı var mycoplasmamı mycobacterium mu, bu ikisi ayrı türler çünkü. Peki mycoplasma türü ise hangisi ? aşağıdaki webde bildirilen suşlardan birisi varmı içinde ? Birde kullanılan bu bakteriler herhangi bir plazmid içeriyorlar mı acaba. Saygılar http://www.ncbi.nlm.nih.gov/Taxonomy...hmode=1&unlock |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
Sayın Cansunarya; Sizin bioteknoloji ile ilgilenmeniz doğal olarak aklınıza bu tür soruları getiriyor ve bunda çok da haklısınız...Ancak takdir edersiniz ki; B5A bir teknoloji olmakla birlikte ticari bir maldır.. Dolayısıyle formül sapmaları olacaktır... Örneğin Coca Cola nında içeriği merak edilip çözülememiştir ve sağlığa zaralı olup olmadığı halen tartışılmakla beraber dünyada çok yaygın bir şekilde kullanılmaktadır... Sorularınıza cevap olmadığını biliyorum ama ÖZÜR DİLEYEREK size böyle bir açıklama yapabiliyorum... Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
Bizler teşekkür ederiz sayın papatyam... Sizlere faydalı olabilmek bizim için en büyük mutluluk...Sonuçlarınızı bizlerele paylaştığınız için Teşekkürler.... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kaybettik...
|
Alıntı:
hangi türleri. Hangi sıklıkta nasıl bir dozajlama ile ne şekil tatbik etiğinizi bize de yazarmısınız. Malumunuz Tacca ve Anthuryum ilgi alanımda. Hangi Anthuryumlarınız nasıl gelişme gösterdi. Çok merak ediyorum. Lütfen merakımı gideriniz. Saygılar Düzenleyen praecox : 05-07-2008 saat 14:12 |
|
|
|
|
![]() |
|
|