![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
B5a Organik Gübre
Bu Gübreyi Her Türlü Bitkide çekinmeden Kullana Bilirsiniz. Hiçbir şekilde Sağlığa Ve Bitkilere Zarar Vermez. Her Türlü Sorularınızı Yanıtlayabilirim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-12-2006
|
bilgi verirseniz.
Sayın Hüseyin bey; Çam fidanları yetiştiriyorum. Bu ilaç bende var, nasıl kullanmam gerekir, deneme powloniya üretiyorum, nasıl kullanacağım. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
SAYIN YAVUZSOY; (FİDANLARINIZIN YAŞINA GÖRE: 0-5 YAŞ 5-10LT) BU ORANI FİDAN SAYINIZLA ÇARPIN VE O SUYA 1 LT B5A EKLEYEREK FİDAN BAŞINA KULLANINI.. ÖRNEĞİN 150 FİDANINIZ VAR VE FİDAN BAŞINA 5 LT SU DÜŞÜYOR; 5x150=750 LT SUYA L LT B5A VE HER FİDANA 5 LT B5A LI SU VERİN... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
Alıntı:
![]() ülkemizde ve dünyada bunun gibi deyerli buluşlar yapan, özlellikli kişiler bir takım esrarengiz biçimde ya ürünleri bir şekilde ekarte edilyor ya o kişler oratandan kayboluyor sizler veya bu b5a yı orataya sunan kişler bu durum karşısında ne gibi önlem aldınız yanlış anlamayın benim korkum eyer gerçektende b5a bu şekilde çağın buluşu ise gübre fabrikaları önemli kar azalmaları olacak onunla berağber ilaç firmaları özelikle israil başta olmak üzere ABD ,Almanya çin isviçre siz benden bu ülkeleri daha iyi biliyorsunuz benim sizden ricam ne gerekiyorsa patent veya büyük bir firma nezaretinde harkete etmelisiniz kanatindeyim belki biraz senarist gibi gözüksemde bu ülkeyi ve bu ülke için birşeyler yapan insanların hayranıyım aşırı vatan sever milliyetçi bir insanım duygu ve düşüncelerimi müspet yönde deyerlendirmenizi cağnı gönülden istirham ediyorum saygılarımla...... idris |
|
|
|
|
![]() |
|
|