![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |||||||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2007
|
[quote=HÜSEYİN OVAK;249062]SAYIN KARINCA70; Öncelikle sorduğunuz sorular için size teşekkür ederim... birkaç gündür şehir dışında olduğumdan sorularınızı şimdi okuyabildim,Özür dilerim... Alıntı:
Yaptığınız açıklamalar malesef sorularıma cevap teşkil etmiyorlar. Soruya soruyla cevap verilmez; çünkü verilirse cevaplamak bilgi vermek değil polemik yapmak olur. Ormanlarda ve tarım yapılmayan alanlarda biyolojik zenginlik öyle birkaç senede birikmiyor; öyle olsaydı sadece ağaç ekerek her yer Amazon ormanlarına döndürülürdü. Ormanlar ve doğal alanlarda ayrıca sadece bitkiler yaşamıyor; bakteriler de yaşamıyor; aynı zamanda hayvanlar da yaşıyor. Şimdi B5a kullanılan tarım arazilerinde hayvancılık da mı yapmamız gerekiyor? Bakterilerin bir şeyleri dönüştürmesi için bir şeylerin girdi olarak sisteme dahil olması gerekiyor. İz elemenler de doğada her yerde eşit olarak dağılmış değiller zaten; bu yüzden tarım yapılırken bitkinin doğal ortamdaki ihtiyaçları gözönüne alınıyor. (Canlıların en önemli özelliklerinden birisi doğadaki enerjiye dönüştürülebilen maddeleri eser miktarlarda değil ciddi miktarlarda içermesidir) Alıntı:
Bu arada B5anın nasıl tüm diğer gübrelerin yerine geçebildiğini açıklamadınız. Hiç bir bakteri atomları dönüştüremez/değiştiremez; sadece molekülleri değiştirebilir; yani atomların yerlerini değiştirebilir ama ortamdaki atom oranı sabit kalır. Sizin iddianız bu yüzden mantıkla çelişiyor. Alıntı:
Alıntı:
İki iddianızdan en azından birisinden vazgeçerseniz iyi olur kanaatindeyim ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Ben mikoplazmaların onlarca yıl vücuda zarar vermeden saklanabileceğini söyledim; zaten bu mikoplazmalar virüs ile bakteri arasında garip yaratıklar.. Alıntı:
Ürününüzün faydasız veya sahte bir ürün olduğunu da sanmıyorum. Benzer kök güçlendirici ürünler piyasada zaten mevcut. Ben sadece sizin pazarlama stratejinizi ve yalan yanlış bilgilendirmelerinizi sorgulamak istedim. Belki gerçekten de B5Anın bir tür mesih olduğuna inanıyorsunuzdur, ama bir şey iddia eden iddia ettiği şeyin ispatını da kendisi yapmak zorundadır. Ürün açıklamalarınızı acımasızca eleştirdiğim için de özür dilerim. |
|||||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
sayın karınca70; Yaptığınız eleştirilerin doğruluğunu ya da yanlışlığını tartışıp,polemik konusu haline getirmek istemiyorum, bilakis eleştirilerinizden faydalanıp eksik olduğum yönler var sa; tamamlamaya çalışacağım. ancak sizin şüphelerinizi gidermek babında size ücretsiz olarak bir numune göndereyim, siz onu sağlık bakanlığında mı, hıfzı- sıhha'da mı ya da şüphelerinizi giderebilecek başka bir kurumda mı ; nerede istiyorsanız orada inceletin ve sonucunu bana da (belgeleriyle birlikte ) bildirin de ben de aydınlanayım.... Yok sa sizin ile benim aramdaki bu tartışma ile sitenin ciddiyetine zarar verir diye düşünüyorum... Saygılar... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
B5a Kullanılan Sera (Antalya-Lara)
|