![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2007
|
Sn. Dogasever bu hafta yokmuş. Acaba sipariş verenlerden Sn. Epsody dışında eline ulaşan var mı? Geçen hafta gönderi yapılacaktı. Ama bana gelen birşey yok. Acaba bir tek ben mi alamadım, yoksa kimseye mi gelmedi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Bundan sonra sipariş ve istekleriniz için bayilerimizi arayınız lütfen
Sn Agaclarnet okurları Bundan sonra EM ile ilgili her türlü talepleriniz için lütfen aşağıda size en yakın olan bayimizi arayınız. Saygılarımla. Adana-Mersin- Hatay-İskenderun ve civarındaysanız: Ahmet Yeşilpınar ahmetyesilpinar@fesastudio.com ahmetyesilpinar@emturkey.com Antalya civarındaysanız: Kinagro Tarım 0 242 3112172 info@kinagrotarim.com Diğer Tüm Bölgelerde info@emturkey.com Em Agriton Ltd.Sti. Anadolu Bulvari ATB Is Merkezi E:Blok No: 246 Yenimahalle/ANKARA-TURKEY Tel : 0 312 397 15 74 Fax : 0 312 397 15 81 Alper Akman csm no : 00 90 532 4040077 Düzenleyen Dogasever : 05-01-2011 saat 16:47 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-09-2011
|
bu gübre susuz tarımda da kulanılabilirmi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Kullanılmaz. Em ıslak toprağı sever ve orada beslenir, çoğalır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
su hiç mi yok
em yi suyun az oldugu bugday ,arpa cinsinden bitkilere gelişme dönemınde hatta tohumda da verebılırsınız ılk ekılınce tohuma bulaştırılıp ekılır sonradan bahar dönemınde bır ıkı kez uygulanabılır halıl hocamızın dedıgı gıbı tamamen susuz ortamda barınamazlar nemı severler uygulama saatı her zaman güneşin az oldugu anlardır sızin sorunuza göre em yı su kıtlıgının oldugu üretim sistemınde örnegın kıraç arazıdakı zeydınde yapraktan verebılırsınız topraktan vermek istersenız mutlaka su ve nemi şart koşuyor sevımlı dostlarımız.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|