![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-08-2008
|
Alıntı:
Biz solucanlarımızı teslim etmeden önce teker teker saymaktayız. Satın alınan sayının altında değil ama biraz üstünde teslim ediyoruz. Kul hakkının ne olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Yeri gelmişken biz solucanlarımızı satın alırken bu konu hakkında başımızdan geçenleri yazmayı isterdim. Biz farklı farklı firmalardan solucan aldık. Firmanın biri 100.000 solucan diye bize 20.000 solucan verdi, bir diğeri 10.000 solucan diye 3.000 solucan verdi. Biz aldığımız her solucanı saydığımız gibi satarken de de sayıyoruz. Çünkü yaşadığımız hayal kırıklığını kimseye yaşatmak istemiyoruz. Bizden alış veriş yapan dostların dürüst bir firmadan alış veriş yaptığını bilmelerini isteriz. Her şey gönlünüzce olsun. Selamlar... Saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu soruyu sormamdaki sebep size güvenmemem değil ******... Sadece bu işin pratik bir yöntemi var mı yok mu sadece onu merak ettim. Mesela solucan üretini yıllardan beri yapan çok tecrübeli ülkeler var. Bu ülkelerde uygulanan yöntem nedir? Hiç araştırmanız oldu mu? Bana siparişlerin çok yoğun olduğu bir firmada yoğun emek gücü gerektirir gibi geliyor.....????? Not: 1 yıl önce bende bir firmadan 500 adet solucan satın aldım. Daha doğrusu öyle olduğunu sanıyordum. İçinden 200 adet zor çıktı... Sanırım bu firma, bizler iğreniriz tek tek saymaya üşeniriz diye biraz yediği yemle karıştırarak göz kararı göndermiş. Tabi bu işin haram helal yönü var, ****** ben eksik geldiği için hakkımı helal etmiyorum o firmaya.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-08-2008
|
Alıntı:
Solucan satın almak isteyen tüm dostların aldıkları solucanı saymalarını tavsiye ediyoruz. Kul hakkından korkmayan veya helal haram bilmeyen firmalar olabildiği gibi solucanı saymadan göz kararı ile gönderenler de olabiliyor. Selamlar... Saygılar... |
|
|
|
|
![]() |
|
|