![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2010
|
Alıntı:
bu deneyleri ben yapsam bu sözleri ben sarfetsem hiçbir önemi yoktur ama sayın meyvelitepe söylediği zaman çok çok kötü reklam olur. Çok yanlış buluyorum. Bu güne kadar sn meyvelitepe şu ürünü kullandım çok memnunum dese gözüm kapalı o ürünü alırdım eminim birçok kişide benim gibi düşünüyordur. Sayın meyvelitepenin bloğunun tamamını birkaç kere okumuşumdur çok değerli paylaşımları olmuştur teşekkür ederim. evet bende ubyi nin sessiz kalmasını yadırgıyorum şimdiye kadar okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla kaolini üretmesi için sayın Ensar ı teşvik etmemişlermiydi . Ubyi ve meyvelitepe kaolin örneklerini beğenmemişlermiydi. Ne oldu, birden bire ne oldu da bu günlere geldik. ![]() ![]() Destek olmak varken köstek olmaya ne gerek var. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn. meyvelitepe bu gücünün farkında ve o gücünü kullanmaya çalışıyor zaten. Ama insanlar kendilerine olan bu inancı narsizme dönüştürürler ve kendilerine inananları yanlış yönlendirmeye başlarsa, ellerindeki bu güç kendilerine zarar vermeye başlar. Dünyayı kendi eksenlerinde dönüyor zannetmeye başlarlar ama hiç ummadıkları hatalar içine düşerler. Bir markayı öne çıkarıp diğer bir markayı kötülemek kimin haddine. İnsana sorarlar bu gücü kendinde nasıl buluyorsun diye. Benim gibi delinin biride çıkar "-Kral çıplak" diye bağırıverir. Forumda gözü kapalı kendisine inanan insanlarda her halde yeniden bir durup düşünürler. UBYI nin sessiz kalmasını bende bu yüzden yadırgamıştım ama krala en küçük bir eleştri yapan hemen çete suçlaması ile yaftalanıyor. Belkide millet bu yüzden yazmaya çekiniyordur. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Burada kişilerin değil, ürünün tartışmasını izliyoruz. Böyle bir tartışma var diye kimsenin Sn. Acemi Çaylak'ın değerli çalışmalarını izlemekten vazgeçeceğini sanmıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#4 | ||||
|
Ağaç Dostu
|
Tüm iyi niyetimle yazdığım mesajlara rahmen nedense taraf olarak lanse edildim, Alıntı:
Uzaya yakın yaşamaya çalışın, haaa mustafa topaloğlunu görürseniz benden de selam söyleyin. "İyi ezberlemişsiniz. Yazılı verdiler galiba. " Vallahi bravo, nasılda bildin, senden korkulur müneccimlik tarafınızı bilmiyordum. "Kusura bakmayın, iyiye iyi, kötüye kötü derim." Bak bu cümlenizi sevdim, bende öyle düşünüyorum. Şu savunduğunuz ürünü çakma belgelerle savunmassanız bu cümlenize katılacağım, Sevgili sarıcan sormuştu, sizde sizin istediğiniz gibi cevap veremen demiştiniz ya, aynı şeyi bir başkasından da istemeyin o halde. "Süper tahminlerde bulunmuşsunuz ne diyeyim" Yok yaaa nerede ben size yetişemem, siz yakında müneccimlik dersleride vermeye başlarsınız. " Tek bilmediğiniz şey "sorumluluk"." Bak bunu da iyi bilmişsiniz çünkü bir tek sizde var, her şeyden sorumlu olduğunuz içinmi acaba uzaya yakın yaşamaya çalışıyorsunuz. "Sn.Epsody, Ben de bekliyordum, geç oldu, nerede kaldınız diye, klübe hoş geldiniz. " Sevgili meyvelipe gibi düşünmek onun yanın da yer almalısın öyle düşünmüyorsan hemen bir külübe sorgusuz olarak kaydını bile yaptırırlar, hatta ergenegoncu diye hemen iceriye alırlar. Haman haaa dikkat. Alıntı:
Yakındır sayın soilless'te üyelik kartı hazırlanıyor. Alıntı:
Siz şimdi onu köylülere hediye de edersiniz. Bu cümlenizi de sevdim. Peki belgesiz olarak bir ürünü kötü reklam etmeyi ne sayarsınız sevgili meyvelitepe. Alıntı:
Hangi ürün olursa olsun, Doğru söylediğinize ben nasıl inanayım, beyaza gri dedikten sonra. Bunun doğru olduğunu kanıtlıyan elinizde belge varmı? Gösterde inanalım. Sana da teşekkür edelim. Bu kadar uzatmanın alemi ne yaaa. Sizin testiniz allahın terazisimiiii Hani siz gönderin belgenizi deme hakkını görüyorsunuz ya, bende sizden iyi ya da kötü reklam ettiğiniz testlerin resmi belgesini istiyorummmm. Gönderin belgenizi inanalım. |
||||
|
|
|
|
|
#5 |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Küçümsemeyin, "allahın terazisi" doğru tartar, yanlış ile doğruyu da tam olarak ayırır. Daha da güzeli, herkesde vardır bir terazi. Müneccimlik konusunda da ilerlemişim galiba gerçekten. Size yazdığım önceki mesajımda, tüm bu tartışmanın odak noktasını yazmış ve "Satılan bir malın ilan edildiğinden başka olması, ya da bir ürün için yanlış bilgi verilmek suretiyle alıcıların yanıltılmasının adı sizce nedir? Bırakalım hukuku, vicdani olarak nedir? Bu mesaja yanıt verirseniz şayet, son üç paragraftan hiç bahsetmiyeceğiniz düşüncesindeyim." demiştim. Öyle de oldu Onun yerine siz de başka bir seviyeden medet umuyorsunuz. Ne diyeyim. |
|
|
|
![]() |
|
|