Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ajanse1978
Tüm Okuyuculara,
Sn.MeyveliTepe tüm söylediklerinize % 100 katılıyorum (Siz ve birkaç arkadaşımız 3 madde halinde yazdi tekrar etmeye gerekyok ) ve sizi gönülden desteklediğimi yazmak istedim.
Bu başlığı benim gibi ilgiyle izleyen ve yararlı bulan ama çok fazla yazı yazmayan tüm okuyuculara sormak istiyorum . Sizler ne düşünüyorsunuz ?
|
Sn.MeyveliTepe nin tavrını anlıyamıyorum. 3 senedir kaolin uygulaması yapıyor neden sitemiz içinden arkadaşlarımız kaolin üretir üretmez deneyler yapmak aklına geliyor. onların ürettiği kaolini ağaçlarıma kullanmam çimento fabrikasına yollarım diyor.
bu deneyleri ben yapsam bu sözleri ben sarfetsem hiçbir önemi yoktur ama sayın meyvelitepe söylediği zaman çok çok kötü reklam olur. Çok yanlış buluyorum.
Bu güne kadar sn meyvelitepe şu ürünü kullandım çok memnunum dese gözüm kapalı o ürünü alırdım eminim birçok kişide benim gibi düşünüyordur.
Sayın meyvelitepenin bloğunun tamamını birkaç kere okumuşumdur çok değerli paylaşımları olmuştur teşekkür ederim.
evet bende ubyi nin sessiz kalmasını yadırgıyorum şimdiye kadar okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla kaolini üretmesi için sayın Ensar ı teşvik etmemişlermiydi . Ubyi ve meyvelitepe kaolin örneklerini beğenmemişlermiydi.
Ne oldu, birden bire ne oldu da bu günlere geldik.

Destek olmak varken köstek olmaya ne gerek var.