View Single Post
Eski 07-07-2011, 01:48   #434
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Tüm iyi niyetimle yazdığım mesajlara rahmen nedense taraf olarak lanse edildim,

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Belki de haklısınız, bu zamanda bu memlekette böyle düşünenler benim gibi gemileri yakıp şehirlerden, insanlardan ve zihniyetten kaçıyor, olabildiğince uzaya yakın yaşamaya çalışıyor
Bak burda da ben size hak verdim, Ama anlıyamadığım bir şey var, o halde bu insanlarla bu zihniyetlerle niye uğraşıyorsunuz, boşverinnn.
Uzaya yakın yaşamaya çalışın, haaa mustafa topaloğlunu görürseniz benden de selam söyleyin.

"İyi ezberlemişsiniz. Yazılı verdiler galiba. "

Vallahi bravo, nasılda bildin, senden korkulur müneccimlik tarafınızı bilmiyordum.

"Kusura bakmayın, iyiye iyi, kötüye kötü derim."

Bak bu cümlenizi sevdim, bende öyle düşünüyorum.
Şu savunduğunuz ürünü çakma belgelerle savunmassanız bu cümlenize katılacağım,
Sevgili sarıcan sormuştu, sizde sizin istediğiniz gibi cevap veremen demiştiniz ya, aynı şeyi bir başkasından da istemeyin o halde.

"Süper tahminlerde bulunmuşsunuz ne diyeyim"
Yok yaaa nerede ben size yetişemem, siz yakında müneccimlik dersleride vermeye başlarsınız.

" Tek bilmediğiniz şey "sorumluluk"."
Bak bunu da iyi bilmişsiniz çünkü bir tek sizde var, her şeyden sorumlu olduğunuz içinmi acaba uzaya yakın yaşamaya çalışıyorsunuz.

"Sn.Epsody, Ben de bekliyordum, geç oldu, nerede kaldınız diye, klübe hoş geldiniz.
"

Sevgili meyvelipe gibi düşünmek onun yanın da yer almalısın öyle düşünmüyorsan hemen bir külübe sorgusuz olarak kaydını bile yaptırırlar, hatta ergenegoncu diye hemen iceriye alırlar. Haman haaa dikkat.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Suna Mesajı Göster
Sn.MeyveliTepe nin tavrını anlıyamıyorum. 3 senedir kaolin uygulaması yapıyor neden sitemiz içinden arkadaşlarımız kaolin üretir üretmez deneyler yapmak aklına geliyor. onların ürettiği kaolini ağaçlarıma kullanmam çimento fabrikasına yollarım diyor.
bu deneyleri ben yapsam bu sözleri ben sarfetsem hiçbir önemi yoktur ama sayın meyvelitepe söylediği zaman çok çok kötü reklam olur. Çok yanlış buluyorum.
Tamam sevgili suna hanım seninde kulüp üyeliğin tamam. Daha da konuşursan tekirdağdaki yerin hazır.
Yakındır sayın soilless'te üyelik kartı hazırlanıyor.

Alıntı:
Ya da, daha iyisi, ürünü tarttığımda 315gr çıksaydı ne olurdu? Size söyleyeyim, hemen o üründen yarım ton sipariş ederdim.
Çok merak ettim yarım ton ürünü nerede kullanacaksınız?
Siz şimdi onu köylülere hediye de edersiniz.

Alıntı:
İnsanların kişilikleriyle uğraşmayı seviyesizlik sayarım.
Bu cümlenizi de sevdim. Peki belgesiz olarak bir ürünü kötü reklam etmeyi ne sayarsınız sevgili meyvelitepe.

Alıntı:
Yapabileceğim en basit test ise elime ulaşan 6 örneği tartmak idi. Tarttım ve 315 gr diye ilan edilmiş ürün 580gr geldi. Bu da doğru mu?
Kendi doğrunuzu onaylatmaya çalışıyorsunuz.
Hangi ürün olursa olsun,
Doğru söylediğinize ben nasıl inanayım, beyaza gri dedikten sonra. Bunun doğru olduğunu kanıtlıyan elinizde belge varmı? Gösterde inanalım. Sana da teşekkür edelim. Bu kadar uzatmanın alemi ne yaaa.

Sizin testiniz allahın terazisimiiii

Hani siz gönderin belgenizi deme hakkını görüyorsunuz ya, bende sizden iyi ya da kötü reklam ettiğiniz testlerin resmi belgesini istiyorummmm.

Gönderin belgenizi inanalım.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön