![]() |
|
![]() |
#901 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2009
|
Alıntı:
Sn Denizakvaryumu, çok yanlış bir eleştiriniz var. Bu kadar ağır bie eleştirinin kaynağını bana gösterin. Bence siz ortamı karıştıyor, yeni ve eski tartışmaları gündeme getiriyor, ve de hiç ama hiç bir yorum, literatür katkısı yapmıyor veya taahüt etmiyorsunuz. Sadece köyden ve kasadan basedip, köylerin sayısını sayıp bardak deneyinin başkalarınca yapılmasını arzu edecek kadar konuya uzak yorumlar yapıyorsunuz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Ağaç Dostu
|
Aşağıdaki alıntılarıma bakalım, siz mi ortalığı karıştırıyorsunuz yoksa başkaları mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
-bu konuda tek kelam etmeme rağmen bu mudur sizin bu konu başlığındaki bilginiz? -Yoka bu mudur konun paylaşılmasını engellemek için geçmişi gündeme getirmek Bu mesajından önce HİÇBİR ŞEKİLDE bu konuyu açmadım Yalanlayın lütfen özür dileyeceğim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Ağaç Dostu
|
Bu mu katkınız literatüre? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sn denizakvaryumu lütfen yazdıklarınız iki kere düşünüp öyle yazın. ben size göre yanlışsam en azından kaolini HİKAYE Monsanto ÖNEMLİ diye yazmıyorum. Bu noktadan itibaren diğer yorumlar için zaman ayırmam lazım. bu nedenle KAOLİNE HİKAYE diyen ve Köy kasaba muhabbeti yapan size bundan sonra yanıtım olmayacaktır. Kusura bakmayın. saygılarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Ağaç Dostu
|
Yukardaki mesajlarımı iyi okunuz mu veya ocak 2012 den sonraki mesajlarımı iyi okunuzmu? Ne zaman bir ürünü ismen BU diye sovundum. örnek bir mesajımı gösterebilirmisiniz? Hangi geçmiş konuyu ben alıntılayarak tekrar gündeme getirdim örnekleyerebilirmisiniz? yoksa Sn Denizakvaryumunun alıntıladığım mesajlarını benim mi yazdığımı zannediyorsunuz* Veya şöyle özetleyeyim. Benim burda düşüncem; - hiçbir ürün en baştan hiç bir bilimsel deneye dayanmadan yok sayılamaz, çimento fabrikasına gönderilemez, - Her ürün gelişmeye ve iyileştirmeye açıktır, Örnek vermemei istermisiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Ağaç Dostu
|
neyi alkışlamışsınız ona bakalım, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ne zaman piyasaya sunulacakmış önümüzdeki nisan ayında, Demekki ürün geliştirme ihtiyacı her zaman varmış sizin alkışladığınız üzere. Zaten iddam da budur. ürün ve katkı olmayacaksa neden arge varki, 1990 da başladığım çalışma hayatımda o zamanki yöneticilerimizin şu yorumunu hiç unutmam ve hep çalışma felsefem olmuştur. Lüfen iyi okuyun. Sadece 1 madde; 1- ( Satış sahadaki talebi üretime bildirir ve üretim buna göre şekillenir satılabilmek için.) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Ağaç Dostu
|
Kim onu yapan? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
agaclar.net
|
AR-GE'nin ne olduğunu çok kişi bilir. Size sorum alıntıladığınız mesajımda tarifli durumun adının AR-GE olup olmadığı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2009
|
Doğru spektlerde ve uygun fiyata olan bir ürünü. Ayrıca doğru spektlerde olan başka bir ürünüde alkışladığımı hatırlarsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Ağaç Dostu
|
Anlıyamadım lütfen mazur görün insanlık hali!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Ağaç Dostu
|
Bence önemli olan bu Sn Kaptan Lütfen örneklendirin ki bir önceki mesajımdaki ürün gelişimine ilişkin örneklendirmem yanlış anlaşılmasın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
agaclar.net
|
Anlaşılmayacak bir şey yok. Aynen yazdığım gibi. #913 numaralı mesajınıza istinaden. Vereceğiniz örneği de merak ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Ağaç Dostu
|
Doğrusu üzerinde bu kadar düşüneceğinizi sanmamıştım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bu dünyada bu teknoloji varken hele ki hepimizin bildiği üzere bilimin, araştırmanın sonucunda elde edilen bulguların bir sonraki araştırmalara katalizör etkisiyle öncekine göre çok daha kısa sürede ve katlanarak etki ve sonuç elde edilebileceğini ve bu sonucun olasılığı literatürü takip eden herkes tarafından bilinmektedir. Bu anlamda dediğiniz doğrudur 1 yıl önceye dönmeye gerek yok. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Ağaç Dostu
|
Ama 1 yıl önceye dönen ben değilim, ancak bu mesajıma geriye dönmekle itham edildim. Aslında geriye dönenlere yanıt vermek zorunda kaldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
-
|
Tamam da sayın soilless; Veri yok, bilgi yok, muamma ve tevatür ganî. (tüm taraflar için) Bu tartışmadan kimsenin tek bir cümle dahi anlamadığını iddia ediyorum. Başka sayfada devam edilmesi daha hayırlıdır. İsteyen dilediği sayfayı okur nihayetinde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Ağaç Dostu
|
Hangisini alkışlamıştınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
beni eleştiren mesajlarda bilgi, veri olduğunu mu idia ediyorsunuz. İsterseniz bir kontrol edin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım mesajları baştan okumak zorunda kalacaksınız. Cevabı var. Sorumun cevabını bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
agaclar.net
|
En az bir tane var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
-
|
Bilimsel olarak ölçülebilir ve denenebilir bilgiden tarafım, kişiden değil. Katılmamın amacı kaoline inanmamdır. Hangisi meselesi değil. Hangisi konusu farklı konudur. Bu ayrı tartışılmalıdır. İlke tamam, ama yöntem ve ölçü farklıdır. Bunu ayrı görmelidir benim gibi insanlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|