![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Enzım aşkına....
Hayat bir okulmuş gercekten... lisede ve yüksekokuldayken mezunıyetı bekleyıp dururduk çünkü artık ögrenme işini tamamladıgımızı düşünürdük şimdi bakıyorumda yıllar geçtı ve hala ögrenme ihtıyacı bıtmedı vede bitmicek artık yaş yolun yarısı olunca kendımıze döndük,kendımıze göre hayat kurmak ve mutlu oldugumuz işlerle meşkul olmayı ögrendik. işin özü belkıde bir sey bilmediğimizi ögrendik.. geriye dönüp bakınca anlıyorumki.. bugün peşinden gittigim azularım aslında coklugumdan bellı imiş.. merhum babam sen ziraat müh. olman lazım deyıp duruyordu ben topragı sevıyordum ama meslek olarak bakacak cesaretım yoktu çünkü reelde topraktan para kazanan çok azdı şimdi çok sular aktı ,bakış açım degişti.. rüyalarım toprakla ilgili mutfak artıklarımda aynı şekılde.. kuşun böcegın önemini daha bir kavrar oldum hayranlıkla doğayı ve yaratılış dengesını izler oldum kısaca köklerime döndüm hemde memnunıyetle hemde mutlulukla köklerıme döndüm.. kimsenın vaktını almak istemıyorum bu askın sonu nereye varıcak onuda bılmıyorum bir iç döküş hikayesi şeklinde bu satırları yazdım biliyorumki bu yürek atşlarına sahip çok sayıda toprak dostu var.. dostlarıma selamlar...hürmetler.... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Her duygu bir enzimdir.
Alıntı:
Gündelik hayatın 'o' nu sersem etmesine, yaşadığı dönemin karmaşalığına gömülmesine fazlaca izin verilmemek gerek; ![]() yoksa her duygu bir enzimdir ve mutluluk denen şey, bizlerin istek duyduğu uğraşlara adanmış bir yaşamdır. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
mutluluk...
Alıntı:
binbir türlü görsel ve albenili nice sayfalar varken biz buradayız dün hava yağmurluydu biraz odun yarıp dizdim enzımlerımı kotrol etttım yenı enzım kabı yapacakken annemın hışmına ugradım baktım annem cıddı yenı enzım kabında ısrarcı olmadım akşam üzerı serada tohumdan ektıgım kıvılerımı özel ilgi gösterıp hepsını sırıklara bagladım sırayla dızdım üzerıne toprak ekledım yogun besın takvıyesıne başladım günün sonunda ise günün karı olarak kivilerimle ilgili düzenleme yapmam benı fazlasıyla mutlu ettı işin özü mutlulugu yakaladık galıba... |
|
|
|
|
![]() |
|
|