agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni3415Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-10-2011, 18:37   #11
Ağaç Dostu

yasarugur's Avatar

Giriş Tarihi: 21-10-2007
Galeri: 7
Sn.Savaş,yazınızı bugün okuyabildim,enzimli suyun solucanlar tarafından sevildiği hakkında bir yazıyı okuyup aktarmışım,sorunun bu şekilde sorulacağını düşünemediğimden alıntı yapmamışım ,ama enzimi kızım ev temizliğinde başarıyla kullanıyordu ,ben de kendi evimdeki ağaçlarımı enzimli suyla besliyorum,gayet neşeliler,erken çiçek açıp çok da meyve tutumu yapıyor ,tabii sonrası usta çiftçi işi ,meyve seyreltmesi ve ek gübreleme...Bir de köpek besliyoruz, onun zaman zaman yaptığı yaramazlıkları da enzimli suyla sildiğimizde koku falan kalmıyor.Özellikle çilekle yaptığım enzim kullanım sonrası o güzel çilek kokusunun ortama yayılması çok hoş oluyor.Bu yıl diğer mesajlarımı da okuduysanız görmüşsünüzdür. Bodrum'da ve Aydın'da enzim kullanmayı tarif ettiğim iki arkadaşım aldıkları başarılı sonuçları anlatmışlardı.Ama çok detaylı incelemeler sorarsanız ben bir bilim adamı olmadığım için teknik cevaplar veremem.Benim yaptığım Sarıcan hocamın bu başlıktaki tarifi üzerine yaptığım enzimi kullanmak ve ağaçlarımdan güzel ve tatlı meyveler alınca sevinmek ve bunu da arkadaşlarımla paylaşmaktan ibaret. :-) Saygılar.

yasarugur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025