agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-03-2010, 09:47   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-11-2009
Şehir: İstanbul - Gaziantep
Mesajlar: 1,194
Buda kefirin içeriğindeki mikroorganizmalar. Bilgiler Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Göknur TERZİ'nin Kefirin Bileşimi ve Beslenme Açısından Önemi adlı makalesinden alınmıştır.

Laktobasiller
Lactobacillus Acidophilus
L.Delbrueckii subsp. bulgaricus
L. Helveticus
L.Lactis
L.Casei
L.Brevis
L.Buchneri

Koklar
Streptococcus Lactis
S.Lactis subsp. cremoris
S.Lactis subsp. diacetylactis
S.Durans
Leuconostoc Kefir
L.Mesenteroides

Asetik asit bakterileri
Acetobacter aceti
A.Rasens

Mayalar
Candida Kefir
C.Pseudotropicalis
C.Valida
Kluyveromyces Fragilis
K.Marxianus subsp. marxianus
K.Lactis

Mayalar
K.Bulgaricus
Saccharomyces Unisporus
S.Cerevisia
Candida Tenuis
Candida Kefir
Torulaspora Delbrueckii

Lökonostoklar
Leuconostoc mesenteroides subsp. dextranicum

acemi_caylak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025