agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-11-2015, 15:14   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 01-04-2007
Şehir: ist
Mesajlar: 137
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Turunçgil Mesajı Göster
Yanıtlarınız için teşekkürler peki balık enziminin hazır olduğunu nasıl anlarız ? birde faydaları neler bilen varsa sevinirim.
Balık enziminde bildiğim kadarı ile azot yüksek...Muhtemelen de fosforda vardır...

Ben de ph metre var...Hava çıkışı durduğunda bir kaç gün daha bekliyorum...Şişeyi hafif sıkıyorum..gaz sıkışması hala var mı ? Sonra hortumu çıkarıp..kapak takıp izliyorum...Sıkışma var mı...Ph ını ölçüyorum..4 civarı ise..tamam diyorum...

Siz de ph metre yoksa ...

Gaz çıkışı tamamen bitmeli...leş kokusu gidip...turşu kokusu gelmeli...Balığın nerdeyse %80 i toza dönüşüyor...O toz parçacıklar ve ölen mayalar..Bitti diyebiliyoruz...

Ben Em...ekmek mayası..kimi zaman üzüm..yoğurt suyu falan koyuyorum...

vural-can Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025