Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Turunçgil
Yanıtlarınız için teşekkürler peki balık enziminin hazır olduğunu nasıl anlarız ? birde faydaları neler bilen varsa sevinirim. 
|
Balık enziminde bildiğim kadarı ile azot yüksek...Muhtemelen de fosforda vardır...
Ben de ph metre var...Hava çıkışı durduğunda bir kaç gün daha bekliyorum...Şişeyi hafif sıkıyorum..gaz sıkışması hala var mı ? Sonra hortumu çıkarıp..kapak takıp izliyorum...Sıkışma var mı...Ph ını ölçüyorum..4 civarı ise..tamam diyorum...
Siz de ph metre yoksa ...
Gaz çıkışı tamamen bitmeli...leş kokusu gidip...turşu kokusu gelmeli...Balığın nerdeyse %80 i toza dönüşüyor...O toz parçacıklar ve ölen mayalar..Bitti diyebiliyoruz...
Ben Em...ekmek mayası..kimi zaman üzüm..yoğurt suyu falan koyuyorum...