agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-11-2015, 16:44   #1
Ağaç Dostu
 
Turunçgil's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-09-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 185
Merhabalar ben temizlediğim hamsi balıklarinin kafalari ve iç organlarını 5 lt lik şişeye koydum ve üzerine yarı oranda su ekledim, doğru mudur acaba ? Birde ne zaman hazır olur ? Teşekkürler...

Turunçgil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-11-2015, 23:40   #2
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 18-11-2015
Şehir: Samsun
Mesajlar: 5
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Turunçgil Mesajı Göster
Merhabalar ben temizlediğim hamsi balıklarinin kafalari ve iç organlarını 5 lt lik şişeye koydum ve üzerine yarı oranda su ekledim, doğru mudur acaba ? Birde ne zaman hazır olur ? Teşekkürler...
Enzim yaparken et , balık ve yağlı gıdalar kullanılmıyor diye biliyorum. Sanırım çok kötü koku yapıyormuş

zehradeniz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025