agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-01-2013, 17:13   #11
Ağaç Dostu
 
Çamtepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-12-2010
Şehir: İstanbul, Çanakkale, İzmir
Mesajlar: 646
Sn. Aviator34

Elinize sağlık. Kısa zamanda kaptınız işi. Sadece iki yorumum olacak:
1. Resimde soldan ikinci şişenin nargilesi büyük damacanadaki sıvı seviyesinin biraz altında gibi duruyor. Eğer bir şekilde kabarcıklar sayesinde biraz sıvı kaçarsa hava borusuna, bu sıvılar nargile şişesine dolabiliyor. Sanırım siz de gözlemlemiş olacaksınız ki diğer şişelerde nargileler sıvı seviyesinde.
2. EMA varken bir de fazladan yoğurt suyuna çok gerek yok bence. EMA'nin yarısı L. bacillus zaten. Biliyorsunuz piyasadaki yoğurtların ne kadar yoğurt olduğu da tartışma konusu, EMA yeterli bence. Hatta EMA koyuyorsanız hamur mayasına bile gerek yok diye düşünüyorum, ama tercih sizin tabi.

Selamlar

Ç.

Çamtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025