Sn. Aviator34
Elinize sağlık. Kısa zamanda kaptınız işi. Sadece iki yorumum olacak:
1. Resimde soldan ikinci şişenin nargilesi büyük damacanadaki sıvı seviyesinin biraz altında gibi duruyor. Eğer bir şekilde kabarcıklar sayesinde biraz sıvı kaçarsa hava borusuna, bu sıvılar nargile şişesine dolabiliyor. Sanırım siz de gözlemlemiş olacaksınız ki diğer şişelerde nargileler sıvı seviyesinde.
2. EMA varken bir de fazladan yoğurt suyuna çok gerek yok bence. EMA'nin yarısı L. bacillus zaten. Biliyorsunuz piyasadaki yoğurtların ne kadar yoğurt olduğu da tartışma konusu, EMA yeterli bence. Hatta EMA koyuyorsanız hamur mayasına bile gerek yok diye düşünüyorum, ama tercih sizin tabi.
Selamlar
Ç.
|