![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 1,281
|
Alıntı:
yeterınce pekmez ilave ediniz kapagını kapatınız arada havalandırmalısınız veya başına balon takabılırsınız işin sırrı besini parçalayacak organızmalarara pekmez vermektır |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 713
|
Alıntı:
o karısımla dolu olan saksıya herhangi birsey ekebilir miyim veya dikebilir miyim , bir zararı olur mu?? |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu şekilde koku ve sinek yapar. Arkadaşlar enzim bölümünü dikkatlice okuyun. Bence yanlış yapıyorsunuz. Ölçülere ve içindeki malzeme oranlarına dikkat etmiyorsunuz. Birde sebze artıklarını asla çürütmeyin. Çürümüş meyve sebzeden enzim yapılmaz. Hastalıklı bakteri üretirsiniz. Eğer gerçektende yapmak istiyorsanız ilgili bölümü iyice okuyun önce. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 713
|
bu duruma göre biriktirip bir kerede mi yapmalıyım karısımı, mutfakta sebze atıgı oldukca icine ilave etsem olur mu? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 1,281
|
Alıntı:
ancak yeterınce mutfak nevalesı yoksa çokta sıkıntı olmaz.. taze ürünler olduktan sonra bir kaç gün içinde ekleme yapabilirsiniz.. enziminiz hazır olduktan sonra aynı posaların üzerıne ekleyip tekrar pekmez katarak ikincisini de yapabilirsiniz.. böylece devamlı bitkileriniz için atom bombası(burası biraz mizah)yapmış olursunuz... çok kolay ve çok kuvvetli bir gübreniz olur.... hemen başlayabiliriniz.... pekmeziniz o anda yoksa fazla uzatmadan sonradan da ilave yapabilirsiniz.... bakın her açıdan kolay yöntemler mevcuttur.... Yaradanım ne güzel yollar açmış.... |
|
|
|
|
![]() |
|
|