View Single Post
Eski 12-03-2012, 11:07   #216
Safranlı
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-01-2010
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 1,281
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemheat Mesajı Göster
en kısa zamanda yapıcam,
benim burayı okumadan kafama göre yaptıgım :

Ben 5 litrelik su bidonunu ortadan böldüm, içerisine mutfak atıgı ,belirteyim toprak katmadım, yani salatalık kabugu, elma kabugu, cay posası , yumurta kabugu,sogan kabugu, portakal kabugu v.b. Tarzda atıkları atıyorum, sisenin ust kısmınıda tekrar uzerine geciriyorum, onceki gun ilave yaptıktan sonra karıstırdım, altına su vermis, ben altını delmedim, elma kabukları curumeye baslamıs icerisinde, ve onceki gün (02.03.2012) küflenmeye başlamış hazır paket hamur mayasını parcalayıp , içindekilerle birlikte karıstırdım , izledigim yol dogru mudur? Ve bu karısımı ne zaman kullanabilirim, veya kullanmamalı mıyım? Yönlendirmelerinizi bekliyorum.
Saygılarımla
cem.
aynı işlemleri yanı artıkları bidonu kesmeden içine doldur
yeterınce pekmez ilave ediniz
kapagını kapatınız arada havalandırmalısınız
veya başına balon takabılırsınız
işin sırrı besini parçalayacak organızmalarara pekmez vermektır

Safranlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön