View Single Post
Eski 20-03-2012, 09:42   #227
garlangufa
Ağaç Dostu
 
garlangufa's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-01-2011
Şehir: istanbul
Mesajlar: 128
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemheat Mesajı Göster
en kısa zamanda yapıcam,
benim burayı okumadan kafama göre yaptıgım :

ben 5 litrelik su bidonunu ortadan böldüm, içerisine mutfak atıgı ,belirteyim toprak katmadım, yani salatalık kabugu, elma kabugu, cay posası , yumurta kabugu,sogan kabugu, portakal kabugu v.b. tarzda atıkları atıyorum, sisenin ust kısmınıda tekrar uzerine geciriyorum, onceki gun ilave yaptıktan sonra karıstırdım, altına su vermis, ben altını delmedim, elma kabukları curumeye baslamıs icerisinde, ve onceki gün (02.03.2012) küflenmeye başlamış hazır paket hamur mayasını parcalayıp , içindekilerle birlikte karıstırdım , izledigim yol dogru mudur? ve bu karısımı ne zaman kullanabilirim, veya kullanmamalı mıyım? yönlendirmelerinizi bekliyorum.
Saygılarımla
Cem.
Narenciye(portakal, mandalina, limon...ve kabukları) ve Soğan, soğan kabuğu koymamanız gerekli...
Kolay gelsin

garlangufa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön