agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni3Beğeniler
  • 1 Gönderen Adalet Yağcı
  • 1 Gönderen Müjgan
  • 1 Gönderen Selma_321

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-11-2009, 16:28   #12
Ağaç Dostu
 
şehnaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-10-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 152
İhtiyaç fazlası haşlanmış nohut olursa annem onları dondurucuda saklıyor. Fakat dondurucu sanki onların lezzetlerini etkiliyor gibi geliyor bana. Acaba nohutları akşamdan ıslattıktan sonra, konserve kavanozlara doldurup üzerlerine su ekleyip,sağlam konserve kapaklarını sıkıca kapatıp,düdüklü tencerede kavanozları üzerlerine geçecek şekilde su doldurup,kaynamaya bıraksak olumlu sonuç alınırmı. Bunu da denemek istiyorum. Havalar izmirde soğuyunca soba başında deneyler çoğalıyor


Düzenleyen şehnaz : 04-11-2009 saat 08:17
şehnaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025