agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni135Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-11-2015, 14:01   #1
Ağaç Dostu
 
A_NOMAD's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-12-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,471
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi EAkpınar Mesajı Göster
...Derince bir kabın içinde 2 yumurta, bir kase yoğurt, yarın kalıp beyaz peynir, yarım bardak kaşar, maydanoz, yarım bardak da sıvıyağ koyup güzelce karıştırıyorum. Haşlanmış bir paket makarnayı da ekleyip tekrardan iyice karıştırıyorum. Tepsiyi yağlayığ döküyorum ve 200 derece fırında alt üst kızarana kadar pişiriyorum. Çıkarırken de üzerine kaşar ilave ediyorum...
Bu tarifin, benim bildiğim adı: Yalancı su böreği

A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-11-2015, 14:19   #2
Ağaç Dostu
 
EAkpınar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-05-2015
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 184
Post

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD Mesajı Göster
Bu tarifin, benim bildiğim adı: Yalancı su böreği
Doğrudur Sayın A NOMAD. Bir kat yufka ve bir kat bu karışımla yapılıyor diye biliyorum yalancı su böreğini fakat ben hiç denemedim. Bu tarifi 15-16 yaşlarındayken gazeteden kesmiştim çalışan kadının mutfağı diye bir başlıktan. Bugün 43 yaşında çalışan bir bayan olduğum için pratik tarifler her zaman favorim oluyor. Ama su böreği diye evdekileri kandıramam onlar benim klasik su böreğimi daha çok seviyorlar

EAkpınar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025