agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni135Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-11-2015, 23:11   #22
Ağaç Dostu
 
aleydi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
Faydalı bilgiler bunlar. Ne var yani biz de ciddiye alıp madde madde açıkladık

Ablam çok dikkat eder. Her şey usulünce olmalı. Mesela o fırında makarna yaparken hepsini karıştırmaz. Beşamel sosu makarnanın yarısıyla karıştırır tepsiye döker. Peynirleri azar azar ilave eder. kalan yarısını sonra döker vs.

Yemek işi gerçekten özen istiyor. Araya sıkıştırılmış yemekle, uzun zaman ayrılarak yapılmış olan, lezzet olarak farklı oluyor.

Lezzetli olan, sağlığa zararlı,birde o durum var. Mesela katı yağ kullanmayın diyorlar. Ben margarin kullanmıyorum. Tereyağından vazgeçemem.

Tereyağ, kaşar, yağlı peynir of of süperdi . Özel sosumdan da açabilirim , turşumda çok güzel. Beklerim.

Not: Kimse alınmasın o tarifler geçmişte kaldı derken. 2009 de açılmış konu başlığı ona latife yaptım.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025