agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni3Beğeniler
  • 1 Gönderen Adalet Yağcı
  • 1 Gönderen Müjgan
  • 1 Gönderen Selma_321

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-10-2009, 11:12   #1
Ağaç Dostu
 
şehnaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-10-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 152
Nohut

Çok ilginç bir becerim var. Sizlerle paylaşmak, ve belki de artık bir cözüm bulmak istedim. Her nasıl başarıyorsam en kaliteli nohuttan tutun da en ucuz cinsine kadar her türlü nohutu saatler süren pişirmeden sonra bile sert ve lezzetsiz bir şekilde sofraya koyuyorum. Artık zaman içerizinde ailem ve ben nohutu cok sevmemize rağmen onsuz yaşamaya alıştık. Ama genede bana nasıl ıslatmak tan tutun da salçalamasına kadar öğretmek isteyen olursa, büyük bir memnuniyetle okumaya hazırım.Şimdiden cok teşşekkür ederim.


Düzenleyen şehnaz : 04-11-2009 saat 08:11 Neden: Daha dikkatlı yazmalıydım.
şehnaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025