![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2010
|
Sayın heyyamola bahçenize hayran kaldım. Dün gecemi sizin bahçenize ayırdım her mesajı her resmi uzun uzun inceledim. Tam hayalimdeki bahçe. Biz de bir arsa alıp bahçe yaptık. Amacımız sizin gibi ağaç, sebze ve çiçekleri bir arada uyum içinde yetiştirmek ti. Aysis bahçe diye ararsanız görürsünüz. Sizden öğreneceğim çok şey var. Her şeyden önce bahçenizdeki tüm bitkiler bilen bir kişinin yapacağı gibi. Eminim ziraatten iyi anlıyorsunuz. Çokkkkkkk başarılısınız. Tebrik ediyorum. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
1 Aralık 2013' den 20 gün önce, çiçeklenmiş halde alıp diktiğimiz kasımpatı çiçeklerinde ki ![]() Renk değişimi..(Belki üşüdüklerinden, belki de yaşlandıklarından) ![]() Glayöl korm'larını hala sökmedik. ![]() Alet-edevat dolabını yerleştirirken, bu saksıcıkları bulduk. ![]() 3 sene önce almış, bir köşede unutmuşuz. Hava ve su geçirebilen özellikte.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
1 Aralık 2013' den Üzerindeki son meyvelerini toplayıp, ![]() Artık sökeceğiz. ![]() Söküm sırasında rastladığımız kelebek.(Pek de masum durmuyor.) ![]() Sökülen bitki artıkları, ![]() Böyle bir ortam da kompost olur mu? Göreceğiz. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=heyyamola; Böyle bir ortam da kompost olur mu? ğöreceğiz. Sn heyyamola, Kompost yaparken bitkilerin çürüyeçeği çürüyünçede çıkan sıvının koyduğunuz karton kağıtları parçalıyaçağını unutmayın.Kullanaçağınız kab naylon olması lazım.Bunuda battal boy çöp kutusu naylonu veya Slaç naylonu kullanabilirsiniz.Yok daha özel olsun diyorsanız bu iş için yapılmış özel kompost kabları satılmaktadır. Çöp kutusu naylonu ile slaç naylonunu Kayseride naylon malzemesi satan yerlerde bulabilirsiniz.Bende zaman zaman Kayseriden alıyorum. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fırsatım olursa yanına bir de sizin dediğiniz gibi yapayım. İkisini aynı anda deneyip, mukayese yapmış oluruz. |
|
|
|
|
![]() |
|
|