![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
Merhabalar Sayin Heyyamola Bahcenizi zevkle gezindim keyifli anlatiminizda kat kat güzellik katmis Hele birde memleketimin yollarini daglarini görünce gurbette oldugumuz icin ayriettende duygulanmadim degil hani bahceniz bitkileriniz agaclariniz hersey cok güzel Cenab-i Hak huzur,bereket ve mutlulukla bakmanizi nasip etsin insallah. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beğenmenize çok sevindim. Hele memleketinizi hatırlamanıza vesile olmak, bizi de çok duygulandırdı. Neticede gurbeti, memleket hasretini ancak yaşayanlar bilir.. Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Daha da güzellerinin sizlerin olmasını diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaz aylarında bahçemiz
5 ağustos 2012' den Bir ay önce saksıya alınan thai biber fideleri ![]() Mini saksı domatesi ![]() Baş soğan, yeşil yapraklarının fotosentezle ürettiği besinleri (gurbette kazandığı paraları)... ![]() Asıl gelişmesi gereken yere gönderiyor... ![]() Havuçlardan bazıları hasat olgunluğuna gelmişler ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaz aylarında bahçemiz
5 Ağustos 2012' den Tohumluk ayrılanlar Kırmızı salatamız büyüdükçe kısım kısım biçilmişti. Bu kısmı hiç biçmeyip, tohum üretmesi için bırakmıştık. ![]() Sırık fasulyemiz ilk tohumlarını olgunlaştırmak üzere ![]() Topak kabağımız sarardı, ancak tohumların olgunlaşması epey zaman alacak ![]() Acur tohumu için, bir kısa-tombul ![]() Bir de uzun-ince meyve bıraktık. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaz aylarında bahçemiz
23 Ağustos 2012' den Bamya hasat zamanına çok hassas... Çiçekten meyveye döndükten sonra 2 gün içinde hasat edilmezse hemen kartlaşabiliyor ![]() Havuçlarımız 15 gündür peyderpey hasad ediliyor. ![]() Bu çıtır lezzeti, bekletmeden tadabilmek ayrı bir bahtiyarlık ![]() Mor reyhan yaprakları ![]() Yapraktaki kanatlı ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|