![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
sıcak kompost yapımı
çim ve keçi gübresi yığınını iyice karışsın diye önce sağ tarafa , daha sonra sol tarafa iyice harmanladık. kompost tahtasının ortasına , önceden havalandırma deliklerini açtığımız plastik borumuzu , oksijen alışverişi yapabilmesi için baca olarak kullandık. Bu baca , ilerleyen zamanlarda kompostumuzun durumunu takip etmemize yardımcı olacak , kompost içersinde oluşan sıcaklığı buradan ölçeceğiz. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Kompost ve malç çalışmalarına önemli yaklaşımım.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Epsody, Önerinize kesinlikle katılıyorum, Bende bahçemiz küçük olduğu için ekonomik bir öğütücü makina arayışı içersindeyim. Tavsiye edebileceğiniz marka , model varsa paylaşırsanız memnun olurum.. saygılarımla, hoşçakalın.. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Dal öğütücüler hakkında.
Alıntı:
Arkadaşım Rafet Uzunok;buradasize lazım olacak bilgilerin bir çoğu bulunmakta sıkılmadan başlığı sonuna kadar takip ederseniz yararlı bilgiler edineceksiniz, sevgiler saygılar sunarım. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın epsody, internetten araştırdım ve Bosch AXT Rapid 2200 modelini almayı düşünüyorum. Bu cihaz hakkında herhangibir olumsuz yorum veya kullanıpta memnun olmayan varmı acaba..Sizin kullandığınız marka , model ve fiyat hakkında bilgi alabilirmiyiz. fiyat bilgisi vermek sakıncalı olur derseniz özelden mesajınızı bekliyorum.. Saygılarımla, görüşmek üzere hoşçakalın... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Forumda ki bilgilerden yararlanmak.
Alıntı:
Daha detaylı bilgiler, bu konuda açtığım Başlıktaki mesajlardan yararlanabilirsin, sevgilerimle hoşça kalın. Düzenleyen epsody : 18-08-2011 saat 22:04 |
|
|
|
|
![]() |
|
|