agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni1444Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-03-2011, 17:44   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-03-2010
Şehir: kırklareli
Mesajlar: 757
Exclamation

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kamil35 Mesajı Göster
Sayın ligustrum,... körükçü ve kameraman olarak.. bekiyorum. Polen, arı sütü, propolis ve arı iğnesi açık büfe...
Sayın Kamil35 Açık büfe arı ürünleri ikramını memnuniyetle kabul ediyorum.
Dalaklarda ki gözlerede arı tarafında preslenmiş, polen var.
Bunları kürdanla çıkarıp yiyebilir miyim.
Bu polene; "Arı ekmeği" deniyormuş!
Bu arı ekmeğinde: Polene ilave edilmiş bir miktar bal
ve en önemlisi enzim varmış.
Arı ekmeğini polenden daha değerli yapan: arının kattığı enzim miş.
Bu sebeple: Arı ekmeği çok çok değerli bir başka arı ürün müş.
Ben bunların ziyan olmasına kıyamam, yiyebilir miyim?
-Lafı mı olur, körüğü söndürme ne yersen ye.
Dediğini duyar gibiyim.
Sağlıcakla kalın.

ligustrum Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025