Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kamil35
Sayın ligustrum,... körükçü ve kameraman olarak.. bekiyorum. Polen, arı sütü, propolis ve arı iğnesi açık büfe ...
|
Sayın Kamil35 Açık büfe arı ürünleri ikramını memnuniyetle kabul ediyorum.
Dalaklarda ki gözlerede arı tarafında preslenmiş, polen var.
Bunları kürdanla çıkarıp yiyebilir miyim.
Bu polene; "
Arı ekmeği" deniyormuş!

Bu arı ekmeğinde:
Polene ilave edilmiş bir miktar
bal
ve en önemlisi
enzim varmış.
Arı ekmeğini polenden daha değerli yapan:
arının kattığı enzim miş.
Bu sebeple: Arı ekmeği çok
çok değerli bir
başka arı ürün müş.
Ben bunların ziyan olmasına kıyamam, yiyebilir miyim?
-Lafı mı olur,
körüğü söndürme ne yersen ye.
Dediğini duyar gibiyim.

Sağlıcakla kalın.