View Single Post
Eski 19-03-2011, 17:44   #131
ligustrum
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-03-2010
Şehir: kırklareli
Mesajlar: 757
Exclamation

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kamil35 Mesajı Göster
Sayın ligustrum,... körükçü ve kameraman olarak.. bekiyorum. Polen, arı sütü, propolis ve arı iğnesi açık büfe...
Sayın Kamil35 Açık büfe arı ürünleri ikramını memnuniyetle kabul ediyorum.
Dalaklarda ki gözlerede arı tarafında preslenmiş, polen var.
Bunları kürdanla çıkarıp yiyebilir miyim.
Bu polene; "Arı ekmeği" deniyormuş!
Bu arı ekmeğinde: Polene ilave edilmiş bir miktar bal
ve en önemlisi enzim varmış.
Arı ekmeğini polenden daha değerli yapan: arının kattığı enzim miş.
Bu sebeple: Arı ekmeği çok çok değerli bir başka arı ürün müş.
Ben bunların ziyan olmasına kıyamam, yiyebilir miyim?
-Lafı mı olur, körüğü söndürme ne yersen ye.
Dediğini duyar gibiyim.
Sağlıcakla kalın.

ligustrum Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön