![]() |
Alıntı:
|
Bir sonra ki sezon için inşallah çünkü ekim mevsimini bayağı kaçırdım :D Sayın Kgursandan temin etmeyi daha çok isterim çünkü sanal marketten almaktansa hobidaşlardan almayı daha doğru buluyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda Burhaniye'den...
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda Gaziantep'den
|
1 Eklenti(ler)
ilk defa yetiştiriyorum, ama çiçeğini çok beğendim.
Eklenti 675847 |
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda kokusuz kırmızı renkliler...
|
Sayın Dumlupınar,bu zambakların çiçekleri geçince tekrar çiçek açıyor mu?Ben ilk defa yetiştirdiğim için merak ettim.Teşekkür ederim.
|
Zambaklar da diğer soğanlı bitkiler gibi bir kere açıyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çiçeklenmenin güzel olabilmesi için bitkinin sulanması,gübrelenmesi ve güneş gören alanda bulunması gerekiyor. Ben yukarıda yazdıklarımın hepsini yaptım.Çiçeklenme yinede istediğim gibi olmadı.SELAMLAR... |
1 Eklenti(ler)
Sn.kgursan'ın zambakları büyümeye devam ediyor.
Bu arada herkesin Ramazan bayramını kutluyorum. |
2 Eklenti(ler)
Yavaş yavaş tomurcuklanmamız başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Bu asiatic türleri Mart sonunda Burhaniye'de dikmiştim.Beyaz renkli paketlere kırmızı renkte karışmış.
|
1 Eklenti(ler)
Çiçek açmak için acelemiz var.
|
1 Eklenti(ler)
Oriental lilyumların gelişimleri hızlandı.
|
5 Eklenti(ler)
Zambaklarım açmaya başladı.Kokularını ve güzelliklerini tarif etmek zor.Sn.kgursan'a buradan tekrar teşekkür ederim....Sağolsun...
|
5 Eklenti(ler)
Bu kokulu beyaz renkli oriental dediğimiz türe ait,çiçek acmak için sırasını bekleyenlerde var.
|
5 Eklenti(ler)
Beyaz oriental zambaklarımın paylaşımına devam...
|
4 Eklenti(ler)
Pembe renkli oriental zambaklarımda açmaya başladı.Bazıları yamuk yumruk açsada kokuları muhteşem...
|
1 Eklenti(ler)
Zambaklarımdan bir fotoğraf daha...
|
5 Eklenti(ler)
Zambaklardan son fotoğraflar.Son açan çiçekler...
|
1 Eklenti(ler)
Devamı...
|
Sayın Dumlupınar Ben bu paylaştıklarınız ile ilk defa otelin serasında karşılaşmıştım kokuları çok değişik ve bir o kadarda güzeldi maşallahı var çok iyi ilgilenip bakmışsınız.
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar merhabalar. O kadar okudum ki kafam karıştı biri yazın çıktı benim ki diyo diğeri kışın biri zambak diyo bir diğeri ise lilium allah aşkına bu benimki nedir ne zaman açar ne zaman dikilir ne zaman nasıl çoğaltılır cevaplarsanız çok sevinirim.
|
Alıntı:
|
Merhaba 14 Şubat'ta üç köklü lilyum hediye geldi tomurcukları hazırdı üç dört gün içinde actilar bı tanesi yaprakları kurumaya sapı sararmaya başladı digerlerininde aşağıdan yaprakları alttan gitmeye başladı çiçekler bozulmaya başladı sapı kesmemmi gerekir kendisinin dokulmesini tamamen solmasinimi bekliyim
|
Zambak
Zambak yetiştirmek istiyorum 3 yıl önce başladım ama bilmediklerim var birinden aldım ve şimdi 250 300 kök beyaz zambak var bunların pazarı nasıl oluyor irtibata nasıl geçerim çiçeği kimler alıyor kökü nasıl hasat edilir ben çiçek den yağ almak istiyorum bunu nasıl yaparım lütfen yardım edin
|
Alıntı:
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025