![]() |
|
![]() |
#541 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-11-2006
|
fiyatı tam olarak bilsek, ben en az 100 tane civarı alabilirim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Bana gönderdikleri fiyat listesinde; Lale....0,230 Sümbül....0,540 Üzüm sümbülü...0,150 Ters lale...1,80-0,230 Nergis......0,230 Çigdem....0,150 Bunlar tek bir soganın fiyatıdır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
Bende düşünebilirim ama 100 tane çok fazla benim için ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Ağaç Dostu
|
Aslında herkes 25-50-100 ne kadar almak istediğini ve türünü belirtse, 500 taneye kolayca ulaşabiliriz gibi geliyor. Şimdiden 250 adet olmuş bile. Elfogi'de isteyecektir. ![]() ![]() 100 sümbül+100 Nergis Güler Hanım 50 sümbül Günsu Hanım Sonreis frezya ve nergis çinde fiyat öğrenebilsen ne iyi olur. Ayrıca yukarıdaki 500 adet tek tür soğan için mi gerekli? Yani 500 adet laleyi mi söyledikleri fiyattan perakende verecekler yoksa bu 500 adetin içinde sümbül, nergis, lale vs. var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Ağaç Dostu
|
Eğer frezya varsa 25 taneside farklı renklerde frezya olabilir fiyatı çok fark etmiyorsa.Aslında bu bile fazla bana ama sayımız artarsa azltsak olur herhalde isteyenler çoğalır herhalde,yani umarım,olmazsada fark etmez yeterki soğanlarımızı alalım dimi ama ![]() ![]() ![]() Düzenleyen günsu : 17-12-2007 saat 12:14 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Ağaç Dostu
|
Farklı renk ve çeşitler için sanırım Sonreis'in yanıtını bekleyeceğiz. ![]() ![]() Üzüm Sümbülü |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Ağaç Dostu
|
Bence de açalım fakat bu 500 soğanın farklı türlerde olup olmayacağı çok önemli, eğer firma tek tip için en az 500 adet diyorsa işimiz biraz zor olabilir. Umarım öyle değildir. Sonreis geldiğinde eğer yanıt olumluysa başlığı açsa, biz de anlasak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Ben yaklaşık 2 ay önce görüşmüştüm tek çeşitten 1000adet eger sezon sonu olursa bu sadece tek çeşitten 500 düşüre bileceklerini söylediler,telefonda yaklaşık yarım saat ikna etmye çalıştım ama biraz tok satıcı gibiler.Telefon numaralarını aşagıya yazıyorum belki şansını denemek isteyen arkadaşlar olabilir. www.asyalale.com Tel:03322375521 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Ağaç Dostu
|
http://www.asyalale.com/tr/Sayfa.aspx?sayfa=3&Bas=32 bu sayfada en az 50 paket sipariş olabileceği yazmaktadır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Ağaç Dostu
|
Tek çeşitse o zaman işimiz zor,ama herkes ne kadar isticek yekün nekadar olucak bir bakalım bakalım en azından denemiş oluruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Ağaç Dostu
|
Bıktırma usulü ha hımm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-04-2007
|
Vallahi artık beni tanırlar, arayamam ![]() Bende şuan için en fazla 100 lale alabilirim. Mevsimleri geçiyor, kar kapıda. Hem o da aynı cins olamaz... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Ağaç Dostu
|
Ben de aradım arkadaşlar. Tek çeşitte ısrar ediyorlar. Ve en az 500 tane sipariş verebiliyormuşuz. Gerçekten tok satıcı bu Asya Lale. ![]() Bende en fazla 100 tane alabilirim ama tek cinste ısrar etmeleri bunuda imkansızlaştırıyor. 100 tane sarı laleyi ben ne yapacağım. ![]() Aynı renkten en fazla 25'er tane alabilsek, bunun için de yirmi kişi olmamız gerekir. Diğer tür ve renklerde de 20 kişi olabilirsek ancak öyle mümkün görünüyor bu sipariş.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Moderatör
|
Evet aynı renk olması kötü, eğer paylaşımlar değişik olacaksa yani yüz tane sümbülü 4 ayrı renkte alabileceksem adetlerimde duruyorum hatta buna 50 tane frezya da ilave edebilirim, frezya ve nergisler için sorun yok hepsi aynı olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Gerçektende tok bir satıcı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hangi cins lale ektiğiniz önemli, eğer geç çiçeklenen bir tür ektiniz ise daha baş vermelerine vakit vardır..... Yine ektiğiniz yerin güneş alma oranı da filizlenmeyi etkiler.... Bence az öncede dediğim gibi acele etmeyin, onlar zamanını bilir.... ![]() Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Ağaç Dostu
|
soğan siparişi girişimleri
Sevgili arkadaşlar, Bugün sipariş için olan yoğun yazışmalarınızı gördüm. Bir önerim olacak.... Bu yıl artık oldukça geç oldu, özellikle soğuk bölgede yaşayanlar için ekim dönemi geçti. Naçizane tavsiyem gelecek sonbaharı bekleyelim. Söz vermek istemem ama ben kendilerinin eski bir müşterisiyim ve kuvvetle muhtemmel ki sizlere en azından 5-6 tür lale soğanı siparişi verebileceğimizi söyleyebilirim. Kabul edecek olursanız, bu konuyu burada kapatalım ve en merakliniz ![]() Haberlerinizi bekliyorum... Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2007
|
merhaba arkadaşlar ben cuma akşamı nergis ve çiğdem aldım. ancak henüz ekemedim.. bu gece inşallah ekeceğim.. ancak çiğdem aralık ayında ekilemiyor mu? geç mi olur şimdi ekmek için? istanbulda yaşıyorum ben.... kokusunu da merak ediyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-08-2007
|
Arkadaslar, Asya lale bizim foruma uye dıye bılıyorum.Gormustum ben yazdıklarını kendısını bulursanız sorun cozulur bence. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Ağaç Dostu
|
Sizler ile ilginç bir şeyi paylaşmak istiyorum. Benim adresim Nergiz sokak No:4 ancak bağlı olduğum muhtara sizin gibi nergis mi nergiz mi diye bunu sorduğumda bana cevap veremedi? Ben de araştırdım TDK yazım klavuzunda doğrusu nergis diye öğrendiğim için o zamandan beridir her yere kendimce Nergis sokak diye yazıyorum ama tabela halen Nergiz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|