agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > SIK SORULAN SORULAR / FORUM KULLANMA KILAVUZU
(https)

Beğeni Düzeni591Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-03-2007, 00:02   #11
Ağaç Dostu

İnci Akalp's Avatar

Giriş Tarihi: 06-03-2007
Galeri: 2
Alıntı:
Ben, Türkçe'nin doğru kullanılması konusuna önem verilmesini yürekten destekliyorum ve kesinlikle en önemli değerlerimizden biri olduğuna inanıyorum..
Ben de bu söylediklerinize yürekten katılanlardanım. Bir dili iyi bilmek kendini doğru ifade edebilmektir. Çoğumuzun iş yaşamında artık günlük bir işlev kazanan "mail" trafiği ile herşey son sürat ilerlemekte ama bir o kadar da zaman kaybına neden olmakta.

Zaman kaybı, doğru ifade edilmemiş, bir kez bile gözden geçirilmemiş, dolayısıyla anlaşılamayan cümlelerin oluşturduğu yazıların gidip gelmesinden kaynaklanıyor. Bazen gelen "mail"leri ayıklamak bile insanın oldukça zamanını alıyor. Zaman kazanalım derken zaman kaybediyoruz. Yazdıklarımıza özen göstermek neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum. Ana dilimize sahip çıkmak, doğru kullanmaya özen göstermek kendimize ve karşımızdakine gösterdiğimiz saygının bir parçası değil mi? Ben mi çok yaşlandım nedir??

Türkçe'nin doğru kullanılmasını teşvik etmesi, bu siteyi diğerlerinden ayrıcalıklı yapan en güzel özelliklerinden biri.. Kendimizi doğru ifade etmemiz, bilgileri doğru anlıyabilmemiz, samimi ama saygılı sohbetler edebilmemiz için bize
olanak sağlıyor. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler..

inci

İnci Akalp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025