View Single Post
Eski 27-03-2007, 20:54   #350
carpnus
carpnus

Giriş Tarihi: 21-12-2005
öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar sanırım bu konu özellikle benim yazımdan sonra arkadaşlar bir şeyler söylemişler eksik olmayın iyi doğru söylüyorsunuz ve aynı şeylere bende katılıyorum; ancak heralde yazılanları tam okumadınız.
birincisi; ben yazımı bu konuda açmadım ayın üyesi seçiminde yazmıştım ve orada gözükmüyor
ikincisi; beni eleştiren selahattin beyin hangi konuda eleştri yaptığını da anlayamadınız diye düşünüyorum.daha iyi anlayabilmeniz için;

benim yazdığım
tebrikler derya hanım, sevindim buna. ülkemize sahip çıkan ve doğa adına bir şeyler yapma çabası içinde bulunan sizler gibi dostların tükenmemesi dileğiyle.

selahattin beyin eleştirdiği konu
Tebrikler Derya Hanım, sevindim buna. Ülkemize sahip çıkan ve doğa adına bir şeyler yapma çabası içinde bulunan sizler gibi dostların tükenmemesi dileğiyle.

buradaki eleştirilen kısımı göreceksiniz ki büyük harf yerine küçük harf yazılmış.örneğin yani teşekkür yerine *** yazılsa tamam derimde büyük harf yerine küçük harf yazıldı diye eleştride yapılsa ve konuyu anlamadan yazan arkadaşlarda konuyu anlayıp eleştirilerini yapsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.ha bu konuda da eleştirinizi yapın, türkçemize herkesten çok ben sahip çıkarım bilmeyenlere de söyleyeyim.

carpnus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön