agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni15Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-04-2010, 16:50   #29
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-03-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 850
Daha sonra orta yağlı kuzu ve daha karışık, kaba çekilmiş kıymaya yeterince pirinç, bol dere otu ve maydanoz, karabiber, tuz, salça, rendelenmiş soğan, az kimyon ve yeni bahar ile isteğe bağlı bol kuru nane koyarım.

Harcın içerisine zeytin yağını da ekleyip karıştırdıktan sonra dolmaların oyduğum göbeğine harcı doldururum.

Enginarın yarı beline kadar su ile tencereyi doldurur, kapağını kapatır, orta ateş de pişmeye bırakırım.

Eklenen Resimler
    
Milla beğendi.
balbay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
dolma, enginar, zeytinyağ


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025