Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun
Sevgili Müjgan Hanım ellerinize sağlık, mutlaka nefis oluyordur, enginar harika bir sebze
Ben de annemden öğrendiğim şekilde; hemen hemen aynısını yaparım, yanlız salça ve domates koymam ve bir bütün limon suyunu koyarım.
Enginarın ortasındaki tüylü kısmı boşaltmak için , bıçak yerine yemek kaşığı kullanıyorum, daha kolay oluyor gibi, isterseniz sizde bir deneyin, sevgiler 
|
Yemek kaşığını da deneyeceğim Füsun hanım. Teşekkür ederim

Sezonu bitmeye yakın enginarlar kartlaştığında, hiç birşey kâr etmiyor, o zaman enginarları ikiye kestikten sonra temizlemesi daha kolay oluyor. Tencereye koyarken de kestiğim bölümleri karşıkarşıya getirip koyuyorum bütünlüğü bozulmasın diye
