![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Pişmeden önceki hali bu. Bu da piştikten sonraki.. ![]() ![]() Bilmeyen bir çok kişi bu tür bir dolmayı neresinden başlayıp yiyeceğini kestiremeyebilir. Yemeye en dış yapraklardan başlanır. Çekilip çıkarılan yaprakla birlikte ona yapışmış olan dolma içi de gelir. Dişler arasında sıyırarak, pirinçleri ile yenen yapraklı kısım bittiğinde, en şahane bölüme sıra gelir Enginarın yaprakları alındıktan ve üstünde kalan pilavlı bölüm...Düzenleyen Müjgan : 08-04-2010 saat 23:03 Neden: Nasıl yeneceğini tarif etmeyi unutmuşum :) |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
Şehir: Tokat - Niksar
Mesajlar: 1,610
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| dolma, enginar, zeytinyağ |
|
|