agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-10-2008, 17:49   #6
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-09-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3,592
Arkıdeşler Bamyayı hakikaten bende hiç sevmez ve hakikaten nefret ederdim. Sonra sonra öğrendim ve de araştırmaya başladım. Bamya yemeklerini ve mezelerini. Sonra dedimki yahu buda yenmezmi? Bamyanın özelliği pişirirken fazla kurcalayıp canını sıkmamak lazım birde hafif limonlu pişirmek lazım. Haaa mezesi konusunda hani hepimizin bildiği büyük boy bamyalar varya onları da ayıklayıp limonlu suda rengi dönenen kadar haşlayıp almak lazım; sonra da soğuyunca unlayıp hemen çık kızgın yapda kızartıp üzerine sarmısaklı yoğurtla servis etmek lazım.

Yaniii sonuçta bu akşam bizim evde yemek olarak etli bamya mevcut (Hiç canı sıkılmamış)

Mahmut Leventoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025