![]() |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Minik lila çiçekleri var.. Çiçek yoğunluğu karşıdan bakınca o kadar güzel görünüyor ki :rolleyes: |
Torf yok mu?
Eğer torf varsa toprakla karıştır, yoksa elindeki karışıma '' ya bismillah '' de dik gitsin. Tutacaktır...meraklanma. Bir şey daha... çiçeksiz kalmayacaksın...:) |
Alıntı:
|
Sihirli toprak denen şey torftan daha iyi değil mi ? ;)
Tamam, ona biraz bahçe toprağı karıştırıp streç flimle kapatıyoruz.. Umarım tutar, teşekkürler :) |
Alıntı:
Sevgiler.. |
Alıntı:
Başarılar. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Önce açtığı çiçekleri, solduktan sonra kesmiştim. Şimdi tekrar çiçeklendi Multi Blue. Ama yapraklar kötü durumda. Umarım mevsim değişikliği yüzündendir. En azından hastalık veya başka problem olmasa :(
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bahçeye diktiğim clematisler hepsi çiçek açtı.
Eklenti 333551 Kırılıp ,sadece kökü kalan mor renkli ,filizlenip bir çok tomurcuk ve çiçek verdi..:) Eklenti 333553 |
4 Eklenti(ler)
Perlite dikmiş olduğum clematise 1,5ay oldu
Eklenti 334684 Eklenti 334685 Daldırma yöntemi ile de denediğim clematisede 1,5hafta oldu gözlemlerime göre daldırma yöntemi taha ön pilana çikiyor ve garanti olduğunu görüyorum. Eklenti 334686 Eklenti 334687;) |
Sevgili clematis-severler,
üyesi olduğum Uluslararası Clematis Derneği'nin (International Clematis Society) 2013 Almanya gezisi taslak programı belli oldu. 29 Haziran-7 Temmuz 2013 tarihleri arasında Almanya'nın Würzburg, Stuttgart ve Ulm bölgelerini kapsayan bir gezi olacak. International Clematis Society Homepage (Future Events) 2011 yılında dernek Belçika-Hollanda gezisi düzenlenmişti. Benim de katıldığım bu gezinin notlarını paylaşmıştım : http://www.agaclar.net/forum/geziler...lari/24508.htm 2012 yılında Çin gezisi düzenlendi. (Ben katılmadım.) 2014 'de Philadelphia (ABD) ve 2015'te İngiltere gezileri planlanıyor. Tüm clematis-severleri derneğe üye olup Almanya gezisine (ve sonrakilere) katılmaya davet ediyorum. |
Alıntı:
Tarih de çok iyiymiş, ne sıcak ne soğuk, tam da gezilecek mevsim. |
Güzel geziymiş.. Dışardan katılım almıyorlar mı?
|
Kontenjan sayısını 75 kişi olarak belirlemişler. Dışarıdan bu sene katılımcı almıyorlar. Hoş, dernek üyeliği bedeli yıllık 30€. Üyelik için de herhangi bir ön koşul yok...
|
Bu sefer olmuştur inşallah resim.
https://lh6.googleusercontent.com/-Q...0/IMG_0081.JPG https://lh6.googleusercontent.com/-L...0/IMG_0079.JPG |
Alıntı:
İngilizcesi olan arkadaşların katılımı olursa ve kısmet olursa gitmeyi ben de çok isterim. Gerçek katılımcılara ihtiyaç var geçen seneki gibi olmasın. |
Kim demiş "tohumdan çimlenmiyor" diye.
http://www.agaclar.net/forum/1025170-post3433.htm Ellerine sağlık sevgili Sevim4. Çok üzgünüm, yanlış alarm :( Çimlenenler sarı acem borusuymuş. |
1 Eklenti(ler)
Şu armandii'yi bir türlü çözemedim.
Bütün yaz tembel tembel bekledi...son bir hafta sürgün vermeye başladı. Eklenti 336034 |
Konya iklimine uygunmudur sizce,bu kış -20 lere düşmüştü ısı. Bütün renklerden edinmek istiyorum nereden bulabilirim,konyadaki çiçekçilerde yok.Bulursam bütün renkleri bir arada birbirine sardırmak istiyorum.Mor ve fuşya gibi canlı renkler çok hoşuma gidiyor
|
Bu kış Aksaray'da -26 oldu.
Dayanıyorlar. Yine de, kökleri korumak gerekiyor. Bence istediklerinizden edinmeye bakın, pişman olmazsınız. |
Klamatislerin sorunu kışla degilki zaten onları aşırı sıcaklar hasta ediyor :p
Klamatisler yagışlı ve soguk havada daha mutlu |
5 Eklenti(ler)
Bugün çektiğim 29 Ekim Clematisleri.
Mor olan benim bahçedeki, Diğerleri Urla-Avrupa Çiçekçilik'teki son çiçekli kalanlar |
2 Eklenti(ler)
Bauhaus da, boyu 1 metreden fazla clematisler vardı.. Fiyatları da çok komik..
Başka da gelmeyecekmiş.. Eklenti 342826 Ben gördüğümde 3 çeşit vardı.. Eklenti 342827 |
Bayrampaşa bauhaustada var.
|
Gerçekten komedi ,orda olsam da her renkten alsam
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Öyle serpilip uzayıp duruyor.
50 cm uzuyor...yapraklarını güçlendirmek için duruyor...sonra bir 50 cm daha uzuyor. Seyahate çıkacak...biraz daha mı beklese ki. Eklenti 344555 |
Sn. Tura siz daha iyi bilirsiniz ama beklese ve uç sürgünü güçlense yolda başına bir iş gelmese..
Ama her bekleyişte taze yeni sürgünler mi çıkarır? o da var.. Ya da kış geldi bir süre sonra uyur mu? Ayrıca çok da güzel görünüyor.. |
Hakısınız.
Uç sürgünü güçlenince yola çıksın. Büyümeye yeni yerinde devam eder. Serini çok seviyor galiba. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025